7 dagen 7 kiekjes (201)

 DSF9631 copyIn de week van 22 t/m 28 september heb ik onder andere een kiekje gemaakt van het aanleggen van glasvezel in het buitengebied van Epe.

Zondagochtend 22 september ligt net als vorige week de LP 'Blues Album' op de draaitafel. Nu haal ik Fleetwood Mac er uit. Fleetwood Mac is een Brits-Amerikaanse band die in 1967 werd opgericht in Londen. De band kende twee relatief succesvolle periodes, die gekenmerkt worden door de verschillende muzikale stijlen die de band in die periodes heeft gehad. In de eerste jaren na de oprichting door Peter Green werd er met name blues gespeeld en heette de - oorspronkelijk - Britse band Peter Green's Fleetwood Mac.

 DSF0014

De groep evolueerde na de beginjaren tot een popgroep met steeds wisselende bezettingen. Na het vertrek van Peter Green trokken drummer Mick Fleetwood en bassist John McVie de muzikanten Christine Perfect en het Amerikaanse duo Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan. Met de komst van deze muzikanten werd in de periode tussen 1975 en 1987 een meer pop-georiënteerde weg ingeslagen. In deze periode werd het roemruchte album Rumours uitgegeven, dat nog geldt als een van de best verkochte albums wereldwijd aller tijden. In Nederland en België is Fleetwood Mac zowel bekend door een aantal hits in de Britse periode, zoals Need your love so bad en Oh Well, als uit de Amerikaanse periode (zoals Don't stop, Go your own way, Dreams, Everywhere en Little Lies).

Wilt u de hele biografie lezen, dan kan dat op deze link en op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar het alom bekende nummer 'Albatros':

 

Maandagmiddag 23 september heb ik even een blokje om gelopen.

 DSF0063

 

Dinsdagavond 24 september. In regenachtig weer staan we hier te wachten op de veerboot.

 1270291

 

Woensdagmiddag 25 september. Binnenkort het hele buitengebied van Epe aan de glasvezel.

 DSF9631

 

Donderdag 26 september. Buiten was het geen lolletje, dan maar binnenshuis aan de slag gegaan met een grafisch prentje.

 DSF9674

 

Vrijdag 27 september stond er een mooie regenboog aan de horizon.

 DSF9747

 

Zaterdagmiddag 28 september heb ik een kiekje gemaakt van iemand die ook een kiekje maakte.

 DSF9771

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.