7 dagen 7 kiekjes (173)

 DSC2721 copyIn de week van 10 t/m 16 maart heb ik onder andere een wandeling gemaakt in het Vossenbroek met wel heel erg veel wind.

Zondagochtend 16 maart ligt de LP 'Born In The U.S.A.' uit 1984 op de draaitafel van Bruce Springsteen. Bruce Springsteen is een Amerikaanse rockzanger, gitarist en liedjesschrijver. Zijn bijnaam luidt The Boss. Zijn vader was van Iers-Nederlandse afkomst en zijn moeder van Italiaanse afkomst. Vanaf de jaren 60 speelde Springsteen in meerdere bands, waaronder The Castiles, Steel Mill en Dr. Zoom and The Sonic Boom. In 1972 werd de zanger ontdekt door John Hammond, die al eerder Bob Dylan ontdekte. Springsteen tekende in dat jaar dan ook een contract bij Hammonds werkgever Columbia Records. Zijn eerste album, Greetings From Asbury Park, NJ, verscheen in januari 1973 en was vernoemd naar de badplaats Asbury Park, waar hij in het begin van zijn carrière in kleine clubs optrad. In september 1973 verscheen zijn tweede album: The Wild, the Innocent, and the E Street Shuffle. Hoewel deze albums in eerste instantie niet aansloegen, werden ze jaren later platina.

 DSF2254

Ik denk dat Bruce Springsteen met zijn E Street Band geen verdere betoog hoeft. Wilt u er toch wat meer over lezen dan kan dat hier. Op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar een prachtige life registratie van 'No Surrender':

 

Maandag 11 maart. Dit was zo'n beetje de hele dag mijn uitzicht vanuit bed, ik had een buikgriep virus opgelopen met de daarbij behorende ongemakken.

 DSC2654

 

Dinsdag 12 maart. Tja, waar zal ik toch op stemmen volgende week, er staan er zoveel op.

 DSF2266

 

Woensdag 13 maart. Vandaag wat fotomappen op de computer doorgebladerd, het was toch slecht weer.

 DSF1073

 

Donderdag 14 maart. Een beetje spam mag denk ik wel hier.

 DSF1094

 

Vrijdagochtend 15 maart hebben we boodschappen gedaan en een lekkere kop koffie gedronken bij Kwalitaria Délifrance Epe.

IMG 20190315 104255

 

Zaterdagmiddag 16 maart heb ik een kiekje gemaakt langs de Wiemanstraat waarvan ik mij afvraag waarvoor deze kleine kraters dienen?

 DSC2721

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.