7 dagen 7 kiekjes (169)

 DSF1847 copyIn de week van 10 t/m 16 februari heb ik een begin gemaakt met het opknappen (schilderen) van hal en de trap naar de overloop.

Zondagochtend 10 februari ligt de LP 'Quarter Moon In A Ten Cent Town' uit 1978 van Emmylou Harris op de draaitafel. Emmylou Harris is een Amerikaans countryzangeres, folkzangeres en songwriter, die vooral in de jaren zeventig successen kende. Ze heeft met zeer veel bekende artiesten uit de country- en folkwereld samengewerkt.

 DSF1789

Emmylou Harris werd in 1947 geboren in Birmingham, Alabama. Op de middelbare school was ze de beste van haar klas. Ze won een studiebeurs voor dramatiek bij de University of North Carolina at Chapel Hill. Hier richtte ze zich op de muziek, waarbij vooral de folkmuziek van Bob Dylan en Joan Baez haar zeer aansprak.
In 1969 trouwde ze met songwriter Tom Slocum, waarna ze haar debuutalbum Gliding Bird opnam. Helaas ging haar platenlabel failliet en liep het huwelijk op de klippen, waardoor ze gedwongen was om samen met haar pasgeboren dochter Hallie bij haar ouders in Washington D.C. te gaan wonen.
Ze pakte al snel de muziek weer op, en vormde een trio met de muzikanten Gerry Mule en Tom Guidera. Tijdens een optreden in 1971 werd ze opgemerkt door Chris Hillman, die toentertijd tijdelijk leadzanger was van The Flying Burrito Brothers, nadat Gram Parsons de band had verlaten. Eerst was hij van plan haar op te nemen in die groep, maar hij besloot haar voor te stellen aan Gram Parsons, die een zangeres zocht om mee te zingen op zijn solodebuut GP. Harris werd opgenomen in zijn Falling Angels en ging mee op tournee. In 1973 gingen ze de studio in om Parsons' tweede album, Grievous Angel op te nemen. Hij overleed op 19 september, enkele weken na het einde van de opnamen aan een overdosis van alcohol en drugs.

Haar hele biografie leest u hier en op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar het prachtige nummer 'Two More Bottles Of Wine':

 

Maandagmiddag 11 februari heb ik een kiekje gemaakt van een wel heel apart kunstwerk langs de Zuukerenkweg.

 DSF0818

 

Dinsdagmiddag 12 februari. Zo te zien zat hier iemand uit te rusten.

 DSF1842

 

Woensdagmiddag 13 februari heb ik een aantal foto's gemaakt van het school schaken bij de Jenaplan school.

 DSF0914

 

Donderdag 14 februari. Ik had er al een tijdje tegenop gezien, maar ben vandaag dan toch eindelijk begonnen met de boel binnen op te knappen.

 DSF1847

 

Vrijdagavond 15 februari. Eén van onze twee dochters nam mij mee naar de pizzeria, als verjaardagscadeau.

IMG 20190215 174415

 

Zaterdagmiddag 16 februari hebben we een kleine wandeling gemaakt in Epe, waarbij we onderweg een Turkse bruiloft ceremonie zagen.

 DSF1862

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.