Epernet wordt weblog

We gaan met Epernet een iets andere koers varen. We gaan van een platform naar een weblog. We willen Epernet wat persoonlijker, speelser, verrassender, frivoler, afwisselender, creatiever maken. Dat betekent onder andere dat we in principe niet meer alle persberichten en dergelijke plaatsen.

Het publiceren van alle persberichten, waarvan verreweg de meeste moeten worden herschreven en/of gefatsoeneerd, betekent dat we dagelijks veel tijd kwijt zijn die we eigenlijk liever een andere invulling zouden willen geven. Bij sommige – zo eerlijk moeten we zijn - vragen we ons ook weleens af wie daar nou op zit te wachten en aan het aantal lezers van die artikelen te zien zijn dat er niet veel. We zijn blij dat zo veel organisaties gebruik maken van de mogelijkheden die we bieden om bekendheid te geven aan hun nieuws en activiteiten en ons op hun perslijst hebben gezet, maar juist doordat dat er steeds meer werden, begon het een echte belasting te worden, zelfs in onze vakanties.

We willen ons meer toeleggen op teksten en beelden die we zelf maken. Veel onderdelen houden we erin. We blijven foto’s maken tijdens wandelingen en fietstochten, van activiteiten en wat dies meer zij. We gaan er in veel gevallen wel creatiever mee om, ze regelmatig anders presenteren, er meer mee spelen. De kritische en historische verhalen, columns, gedichten, recepten voor overheerlijke maaltijden en andere zaken die (on)regelmatig op Epernet worden geplaatst willen we niet kwijt, maar ook in de presentatie van die ingrediënten gaan we wat gevarieerder te werk.

Daarnaast gaan we Epernet een persoonlijker tintje geven, zoals met foto’s die we elders gemaakt hebben en op een platform niet zouden publiceren, anekdotes, bijzondere uitspraken die we gehoord of gelezen hebben, mooie of leuke foto’s die we elders tegenkomen, een link naar een verhaal dat we zelf leuk vinden, een mening of losse gedachte die we kwijt willen, een filmpje dat we toegestuurd hebben gekregen enzovoorts. Een aantal persberichten blijven we wel plaatsen, maar die zullen we in een sommige gevallen ook anders presenteren

Enfin, wie ons blijft volgen, merkt het vanzelf wel.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Rijk van Ark Jzn

  Ben juist goed gewend aan www.epernet.nl en ben niet zo'n weblog mens. Maar ik wacht rustig af. Zie wel wat het wordt. Verandering van spijs doet eten. Groeten Rijk

 • Oscar

  Een keer iets veranderen is nooit verkeerd, maar als ik voor mijzelf praat betreffende Epernet........jammer. Ik mocht altijd graag Epernet lezen vanwege de nieuwtjes, persberichten, activiteiten van verenigingen etc. Persoonlijk heb ik niet zo wat met de foto's etc. We zullen dus wel zien wat het word...

 • Sjaan

  Hoi luitjes .
  Verandering van spijs kan nooit kwaad , de laatste tijd ben ik niet zo druk geweest met foto,s en de bij behorende verhalen sturen , druk met van alles en nog wat , maar de winter komt er weer aan , dus komt het van zelf weer , ik zie de verandering van zelf wel , want volgen doe ik nog steeds .
  Tot later Sjaan .:)

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.