Power point van 'Epe mien darpie'

Twee jaar geleden ontving ik via de mailbox een power point met de welluidende titel ‘Epe mien darpie’. Het is een reeks foto’s die getoond wordt met het bekende liedje van Driesje Koopman, gezongen door de Eper Wegpiraten. Deze week kreeg ik hem weer in mijn mailbox.

Gelukkig heb ik de email van twee jaar geleden bewaard. Daaruit blijkt dat hij gemaakt is door Willy Stegeman; ere wie ere toe komt. Ze maakt vaker power points, ongeveer één per maand. ‘Het was meer een geintje, maar hij wordt veel doorgestuurd’, schreef ze destijds. Dat blijkt, want hij circuleert nog steeds door Epe. 

Hij is zo leuk en zo pro Epe, dat hij eigenlijk gewoon ook op Epernet.nl hoort, zodat iedereen hem kan downloaden. Met toestemming van de maakster. 

Ik weet niet hoe het zit met eventuele copyrights van foto’s, maar kan me niet voorstellen dat iemand hier moeilijk over doet. Als er toch mensen zijn die hier in dit verband wat over op te merken hebben, dan kunnen ze zich bij me melden.

De power point Epe mien darpien van Willy Stegeman is hieronder te downloaden. Hij kan met een power point viewer bekeken worden. Als je die niet hebt, kun je die gratis hier bij Microsoft downloaden.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.