Actiecomité richt vereniging op en stelt voorbeeldbrief beschikbaar

ons mooi epeHet actiecomité Stop Reconstructie Heerderweg gaat onverdroten door met activiteiten die de massale bomenkap aan de weg Epe-Heerde moeten voorkomen. Het heeft nu een vereniging, ‘Ons mooi Epe’, opgericht die door de gemeente als belanghebbende erkend zal moeten worden. Iedereen kan daar gratis lid van worden. Aanmelden dus!

De doelstelling van de vereniging is:

  • Het bewaren en bevorderen van de toeristische waarde van Epe en omstreken
  • Het bevorderen en beschermen van natuurwaarden van Epe als onderdeel van natuurbehoud, leefbaarheid en aantrekkelijkheid van Epe en omstreken
  • Het bevorderen van de verkeersveiligheid in en rondom Epe

De vereniging gaat binnenkort ook een bezwaarschrift indienen; vanwege de doelstelling is ze belanghebbende.

Het actiecomité vraagt iedereen die de doelstelling van ‘Ons Mooi Epe’ onderschrijft, lid te worden van de vereniging. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden.

Sympathisanten kunnen ‘Ons mooi Epe’ wel financieel steunen om gemaakte en nog te maken kosten voor onder meer juridische procedures te kunnen dekken ,,om de onzinnige plannen van de provincie en gemeente een halt toe te roepen’. Bijdragen kunnen overgemaakt worden op NL92 RABO 0307 4511 51 t.n.v. Ons Mooi Epe.

Ons mooi Epe heeft een website: www.onsmooiepe.nl Daarop worden bezoekers er op geattendeerd dat ze nog tot 5 december bezwaar kunnen maken bij de gemeente tegen de verleende vergunning voor de voorgenomen bomenkap. Bovendien kan daar een voorbeeldbrief gedownload worden die mensen die bezwaar gemaakt hebben en bericht gekregen hebben dat zij moeten aantonen dat ze belanghebbende zijn, naar de gemeente kunnen sturen. In de brief staan redenen waarom de bezwaarmaker, ongeacht waar hij of zij woont, wel degelijk als belanghebbende beschouwd zou moeten worden.

Voor de vergadering van de provincie waarin over het plan wordt gesproken, hebben zich tot nu toe 23 mensen aangemeld op deze facebookpagina. Wie geen facebook heeft en wel naar de vergadering gaat, kan dat ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. melden.

website ons mooi epe

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.