7 dagen 7 kiekjes (180)

 DSF2151 copyIn de week van 28 april t/m 1 mei heb ik onder andere even een kijkje genomen in de tent bij de seniorenmiddag van de Wilhelminavereniging.

Zondagochtend 28 april ligt de LP 'Bat Out Of Hell' uit 1977 van Meat Loaf op de draaitafel. Meat Loaf, geboren als Marvin Lee Aday, is een Amerikaanse rockzanger en acteur. Hij werd vooral bekend door zijn rockhit Paradise by the Dashboard Light van zijn album Bat Out of Hell, die hij zong met Ellen Foley. De teksten en muziek zijn van Jim Steinman.

 4280352

Meat Loafs optredens worden gekenmerkt door theatrale acts. In een interview in de Volkskrant in 2003 zei hij: "De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut. Een beetje op en neer springen is niet genoeg. Je moet alles uit de kast halen en je inleven in een rol, elke dag weer." In 1994 won Meat Loaf de Grammy Award for Best Rock Vocal Performance, Solo voor zijn I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That).

De hele biografie leest u hier en op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar 'You Took the Words Right Out of My Mouth':

 

Maandag 29 april. De varens in de tuin zijn zich aan het ontvouwen.

 4290357

 

Dinsdagmiddag 30 april zag ik een mooie weerkaatsing van een glazen tafel in de achterwand van een blokhut.

 4300376

 

Woensdagmiddag 1 mei. Zo slecht hebben we het nog niet in ons land, twee jonge gezinnen lieten dit achter toen ze opstapten bij een eetgelegenheid in Epe.

 DSF2134

 

Donderdagmiddag 2 mei. Catering service is weer onderweg.

 5021885

 

Vrijdagmiddag 3 mei. Seniorenmiddag van de Wilhelminavereniging in het kader van de feestweek rondom de Koningsdag.

 DSF2151

 

Zaterdagavond 4 mei heb ik meegelopen met de stille tocht/dodenherdenking.

 DSF3045

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.