7 dagen 7 kiekjes (127)

 DSF4191 copyIn de week van 22 t/m 28 april heb ik wat foto's gemaakt van onder andere de optocht tijdens Koningsdag 2018.

Zondagochtend 22 april ligt de verzamel LP '20 Greatest Hits' uit 1980 van The Beach Boys op de draaitafel. The Beach Boys is een Amerikaanse band die in 1961 werd opgericht door de broers Brian Wilson, Dennis Wilson en Carl Wilson, hun neef Mike Love en schoolvriend Al Jardine.

 DSF6304

Met harde hand aangespoord door vader en manager Murry Wilson, zelf een weinig succesvolle liedjesschrijver, maakten de jongens muziek in de stijl van The Four Freshmen, waarbij harmonieuze zang de hoofdrol speelde. De single Surfin' uit 1961 werd een hit en was typerend voor de richting die de band de eerstvolgende jaren zou volgen: een combinatie van surfmuziek, een stijl die tot dan toe vooral instrumentaal was geweest, en teksten over surfen, auto's en meisjes. In hoog tempo werden singles en albums uitgebracht. Al Jardine zegt hierover: "The Beach Boys zelf waren onze grootste concurrenten".

Leider van de band was Brian Wilson, die ook de meeste liedjes schreef en die vooral vanaf de derde lp ook een begenadigd producer bleek te zijn. Eind 1964 besloot de verlegen Brian om niet langer live op te treden en zich meer op het schrijven van nummers en het produceren te richten. Zijn vervanger in de liveband was Bruce Johnston. Murry Wilson werd ontslagen, waarmee de artistieke vrijheid voor Brian compleet werd. Naarmate hij de mogelijkheden van de studio meer ontdekte schreef hij complexere muziek, die hij liet spelen door de beste studiomuzikanten. De andere leden van de groep voegden later de vocalen toe.

Op deze link link leest u de volledige biografie van The Beach Boys en op deze link kunt u luisteren en kijken naar het prachtige nummer 'I Can Hear Music':

 

Maandagmiddag 23 april heb ik een kiekje gemaakt van een mooie kleurenpracht. Helaas zie je er later niets van terug, want deze buizen zijn dan verdwenen onder de grond.

 DSF6339

 

Dinsdagochtend 24 april heb ik een door de lamellen kiekje gemaakt van onze auto.

 DSF4072

 

Woensdagmiddag 25 april heb ik een bekende Emstenaar gespot in Epe.

 DSF6377

 

Donderdagavond 26 april heb ik een kermis kiekje gemaakt.

 4261849

 

Vrijdagmiddag 27 april heb ik een reportage gemaakt van het koningsfeest in Epe, waaronder de optocht.

 DSF4191

 

Zaterdag 28 april heb ik onze dochter en schoonzoon in hun nieuwe huis in Epe geholpen met het schilderen van de muren enz.

IMG 20180428 155157

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.