Woar blif de tied: Is er nog herkenning? (2)

Les Scalas 1966Dansorkest Les Scala’s uit Epe

In deze rubriek Woar blif de tied wil ik graag onbekende foto’s met u delen, in de hoop dat er nog enige herkenning is in wat wij zien. En heeft u zelf foto’s waar u wat over wilt weten, dan kunt u die sturen naar de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u informatie over deze foto, dan kunt u uw reactie achterlaten op deze website. Wilt u uw reactie alleen schriftelijk met ons delen, dan kan dit ook naar hetzelfde emailadres. Ook is er de mogelijkheid om uw reactie door te bellen naar: 06-21372858. Tevens kunt u dit nummer bellen voor andere relevante vragen, of dat u een keer vrijblijvend thuis uw oude foto’s wilt laten zien of beoordelen. 

Les Scalas 1966

Deze foto is er een van een voor ons onbekend dansorkest uit 1966.

Het driemans-orkest Les Scala’s zal opgetreden hebben op bruiloften en partijen, in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw.

De vragen zijn:
- Welke personen staan er op de foto;
- Wat betekend de naam Les Scala’s;
- Heeft dit trio wellicht op uw feest opgetreden, en wat zijn daar de herinneringen nog aan;
- Wie weet iets te vertellen over Foto ‘OKE’ uit Epe, wie was de fotograaf, en op welk adres had deze fotograaf zijn zaak;
- Zijn er nog andere wetenswaardigheden.

Les Scalas 2 1966

De achterzijde van deze foto, die vervaardigd is bij Foto ‘OKE’ in Epe in april 1966.

Was het trio Les Scala’s wellicht net zo populair als bijvoorbeeld de Blok’s-Band uit Epe? Wie zal het zeggen. Het adres aan de Hoofdstraat 2, was vroeger het Café Rust-Wat en later Het Verloren Spoor. Momenteel zit hier het Aziatisch Restaurant Koko. Hopelijk geeft deze mooie fotokaart uitsluitsel.

 

Foto:
– Privé-archief Henk Mulder.

(Gert van den Esschert – lohuizerbrink-epe.nl – 002-2020)

lohuizerbrinklogo 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.