Woar blif de tied: Is er nog herkenning? (3)

Bevrijdingsboog Hoek Haverkamp Gildenweg Aangepast 1Bevrijdingsboog hoek Haverkamp - Gildenweg

In deze rubriek Woar blif de tied wil ik graag onbekende foto’s met u delen, in de hoop dat er nog enige herkenning is in wat wij zien. En heeft u zelf foto’s waar u wat over wilt weten, dan kunt u die sturen naar de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u informatie over onderstaande foto dan kunt u uw reactie achterlaten op deze website. Wilt u uw reactie alleen schriftelijk met ons delen, dan kan dit ook naar hetzelfde emailadres. Ook is er de mogelijkheid om uw reactie door te bellen aan: 06-21372858. Tevens kunt u dit nummer bellen voor andere relevante vragen, of dat u een keer vrijblijvend thuis uw oude foto’s wilt laten zien of beoordelen.

Een foto van een van de vele bevrijdgingsbogen die na de Tweede Wereldoorlog werden opgericht - 1945. (Klik er op om de foto aanzienlijk te vergroten.)

De vragen zijn:
- Welke personen staan er op de foto;
- Welk huis c.q. huizen zijn nog zichtbaar aan de linkerkant, en wie was de eigenaar;
- Wie was/waren de initiatiefnemer(s) tot de oprichting van deze bevrijdingsboog;
- Zijn er nog andere wetenswaardigheden?

Foto:
– Privé-archief Evert Gorselink.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.