Facebookgebruikers gaan los over de kiosk

De verhalen over de sloop van de kiosk bij het hertenkamp op deze website hebben veel los gemaakt in Epe en ver daar buiten. Op onze facebookpagina werden honderden reacties geschreven, die goed weergeven hoe er over gedacht wordt. De meeste mensen zijn woedend dat het historische gebouwtje vernietigd is en teleurgesteld in de gemeente Epe, maar er zijn er ook (een paar) die het geen gemis vinden, voornamelijk omdat het zo vaak gesloten was. En er zijn er zelf een paar die het ‘allemaal gezeur’ vinden. Omdat lang niet iedereen facebook gebruikt, hieronder een bloemlezing van de reacties.

Reacties op de sloop:

Edgar Nijkamp Schandalige en laffe actie. Staaltje arrogant en autoritair gedrag. De meeste "echte" Epenaren hebben hier herinneringen en zijn het niet eens met deze keuze. Er wordt naar niemand geluisterd. Schaam me diep voor deze gemeente!

Henny Vierwind Zeker niet alleen niet de Epenaren hebben hier diepgewortelde herinneringen liggen als klein kind kwam ik daar al van uit Heerde en nu ging ik regelmatig met de kleinkids!

Janita Schoonhoven-Halfwerk Inderdaad Henny, hier een heerdenaar die er vaak kwam en zelfs gewerkt heeft. Triest dit..

Mirjam Huttinga-Loggers Hier een toerist die herinneringen heeft. Als kind met mijn eigen kinderen en nu met kleinkind dus niet meer.

Charles Webster Doodzonde dit. En ja, als niet Epenaar heb ik hier ook bijzondere herinneringen aan en kwam een paar jaar geleden toevallig langs en zag dat het nog bestond. Schandalig dat dit voor het voor de commercie moet wijken. En mijn herinnering? De eerste eigenaren waren mijn oom en tante waar ik wel eens uit logeren ging in de zomer. En dan mocht ik helpen en elke dag papiertjes prikken rond het hertenkamp. Gelukkig heb ik de foto's van een paar jaar geleden nog en wens de Epenaren en vooral de eigenaar veel sterkte toe.

Egberdina Smit Sluit me hier vollédig bij aan fijne herinnering hertjes voeren dan ijsjes of patatjes eten bij ome Wim en tante dien. Wens de nu eigenaar heel veel sterkte.

Hermien Dokter Nou Gemeente Epe, stoere jongens! BELACHELIJK DIT! Ik zal nooit maar dan ook nooit meer 1 stem naar jullie uitbrengen!

Wilma van den Berg Echt heel verschrikkelijk. Het was het boegbeeld van de Dellenweg

Michelle Burema Ik zou niet in zo'n harteloze gemeente willen wonen. Een gemeente zonder oor voor de burger!!!

Michel Maas Weer iets, wat Epe juist karakter gaf, gesloopt om de bouw van een "vreetschuur" mogelijk te maken...? Schande...!!!

Jan Vijge Ik schaam me om een epenaar te zijn

Marlies Bijsterbosch Snap er echt totaal niets van.... na 40 jaar... nu opeens weg foetsie 😡😢

Petra Lycklama à Nijeholt Daarom ben ik verhuisd! Stelletje bekrompen domme domme domme mensen bah bah bah

Ria Schoenmaker-pothuizen WIJ ZIJN HUN BAAS wij kiezen steeds de verkeerde mensen. Van ons belastinggeld kunnen hun steeds blijven procederen. Daarom moet dit systeem veranderen. Ze luisteren niet naar wat de burgers willen ze drukken hun eigen willetjes door. Let op bij de verkiezingen wie nu denken de baas over ons te zijn.

Ron Perdijk Om je dood te schamen, nu een ander klusje voor slopersbedrijf Pater, juist, het Gemeentehuis 😠😠

Michel Van den Esschert Bah triest dit en er niemand die er wat aan of kon doen blijkt... ben expres niet wezen kijken want dit doet zeer snap nog steeds niet dat een paar man dit voor t zeggen heeft of i.i.g op zijn geweten heeft triest weer een jeugdsentiment naar de kloten

Ineke Smit Wat ziet het er mistroostig uit ben zondag nog geweest heb nog een foto gemaakt weer een stukje nostalgie weg wat volgt diep triest.😥

Niels van Valkenburg Die vent die dit besluit heeft genomen komt uit lochem dus die heeft helemaal niks met epe. Hij zal straks wel een envelop met geld krijgen van zijn vriendje die daar nieuw gaat bouwen
Ik snap niet dat iemand die hier niet woont zulke beslissingen mag nemen

Rene van Tol Te ziek voor woorden dit, een hard werkende ondernemer zo naar de klote helpen. Wat er ook voor in de plaats komt, ik zet er geen poot binnen.

Mario Hup Weer cultuurgoed gesloopt, bedankt gemeente Epe !!!

Laetitia Brendeke Belachelijk dit Gemeente Epe ! Zoveel mensen waren tegen de sloop en toch slopen jullie de kiosk. Walgelijk zijn jullie, echt walgelijk

Arnold Deijnen De fundering is niet weg, dan heb ik altijd enige argwaan, zit er een of ander vriendje van de beslissers te azen op dit plekje

Harry Brusse dan gelijk ..met de grond afbranden

Ria Schoenmaker-Pothuizen Arnold Deijnen dat gevoel had ik ook. Er is iemand die aardig wat geld heeft en dit wilt hebben er komt iets van 300m2 meter volgens de gemeente die er waarschijnlijk ook wat van overhoudt.

Rene van Tol En om dan nog maar niet te spreken van het terroriseren van mensen in recreatiewoningen...

Ria Schoenmaker-pothuizen Rene van Tol inderdaad het zijn hypocrieten op het gemeentehuis. Van ons belastinggeld geven ze 500.000.- euro uit om de mensen uit hun recreatiewoning te jagen zelfs met politie alsof je een misdadiger bent. Terwijl in Wissel recreatiewoningen staan die nu bewoond worden door Polen, Syriërs etc. Met toestemming van de gemeente. Snap je het nog nou ik niet. Bijna niemand durft daar nog s’avonds naar buiten ivm lui die midden in de nacht dronken over de weg lopen met van die donkere kleren en capuchons.

Monique Netjes Waardeloos dit gemeente Epe, er word totaal niet naar de burgers geluisterd, die wouden de kiosk behouden!! Het kiosk hoort bij het hertenkamp

Jan Vijge Maak er een levensgrote poster van en dan ophangen in het gemeentehuis met onder betiteling dit is ons beleid

Eric Bonhof https://www.telegraaf.nl/.../levenswerk-na-veertig-jaar...

Ingrid Kamphuis Dan kan ik maar 1 ding zeggen wat er ook komt dat dit een groot fiasco word. Jammer voor wie er komt maar die heeft dit op zijn geweten. En dit acepteren de Epenaren niet.

Ingrid Kamphuis Ria Schoenmaker-pothuizen dan nog. Ik vind het gewoonweg niet kunnen. Iets weg halen en op een andere plek weer wat beginnen. Dit is iemand emotioneel kapot maken. En waarom? Hij zat niemand in de weg alleen het bestuur van Epe.

Rene Zieck toch de volgende keer bij de gemeente raads verkiezingen iets zorgvuldiger kiezen
dit kan een les zijn

Ria Schoenmaker-pothuizen Rene Zieck inderdaad op lokale mensen geen GL-PvdA D’66 en Nieuwe Lijn is alleen actief over Vaassen

Wilma Hanekamp Wat volgt er nog meer? Gemeente Epe?

Tineke Timmer Geen woorden voor te vinden

Ans Van Bessen Pleiter Misschien had hij wat vaker open moeten zijn ? De helft van de tijd als je kwam om een ijsje te eten was alles gesloten . Hij had er naar mijn mening wal wat vaker mogen zijn !! Maar het is erg jammer dat het zo moet zijn !!.

Bertha Kooiman-brummel komt vast iets moois voor terug!

Henk Dijkkamp over een tijdje zal duidelijk worden welk vriendje er gematst wordt omdat de grootte investeerder zich toch niet gemeld heeft en er wel een verkoop punt moet zijn en de verantwoordelijken wijzen naar elkaar en konden er zelf niet veel tegen doen.

Carla Kamphuis Ingrid Kamphuis, Elly Kamphuis, Maaike En Theake de Groot-Poppema, Femke Van Gijssel-Poppema weg..is onze herinnering!

Reacties op de actie van John van Barneveld waarbij het gratis ijs uitdeelde

Henk Dijkkamp over een tijdje zal duidelijk worden welk vriendje er gematst wordt omdat de grootte investeerder zich toch niet gemeld heeft en er wel een verkoop punt moet zijn en de verantwoordelijken wijzen naar elkaar en konden er zelf niet veel tegen doen.

Dinie Lesilolo Alweer een traditie verdwenen, even naar de Hertenkamp en daarna iets lekkers halen bij de kiosk voor de kinderen! Mag er dan niets meer blijven bestaan!! Te gek voor woorden!!!👎👎👎

Jaap Vierwinden Ga toch met A O W van Barneveld.

Epernet Hé Jaap, ben je weer aan je begeleider ontsnapt?

Wilma Hanekamp En waar was de rest van de Epenaren? Het interesseert ze dus niets. Bah.

Sharon Sabandar Wilma Hanekamp ik had al een afspraak staan. 😩

Wilma Hanekamp Jammer Sharon. Maar buiten jou om zijn er nog 13.000. Epenaren.

Roelien Ravi Beetje kort door de bocht, dit was een laat aangekondigde actie. Ook ik had een afspraak staan, was anders zeker even langs gegaan. Al zal het probleem niet worden opgelost door een gratis ijsje te eten

Wilma Hanekamp Is wel 40 x gedeeld op fb en op fb van epernet.

Kari Moors ik zat nog op Lanzarote

Roelien Ravi Het is veel gedeeld daar ligt het niet aan, maar het blijft een laat aangekondigde actie.

Ineke Smit Wij waren er tegen half twee jammer dat er niet veel mensen waren diep triest dat de kiosk weggaat.

Mirjam Huttinga-Loggers Jammer en dit was wel erg kort dag. Zeker voor mensen die jaarlijks een staanplaats op 1 van de campings in de omgeving hebben. Was misschien handiger geweest om dit in het kampeerseizoen te doen dat was tot eind oktober. Ik kom al 36 jaar als toerist in Epe en denk dat er veel campinggasten dan wel aanwezig waren geweest.

Danielle Dijkgraaf-Bosch Wij zijn wel geweest, maar eerlijk is eerlijk, wij hadden het zeker drukker verwacht als je iedereen op fb erover zag reageren, jammer

Wilma Hanekamp Danielle Dijkgraaf-Bosch fijn dat jullie er wel waren.👍👍

Gerda Rötert de Weerd Ze gaan nog vaker de landelijke pers halen....... let maar op 😜😜

 

Reacties op het nieuws dat de gemeente burgers wil laten meedenken over een 'nieuwe' invulling van het gebied, dat z'n 'historische en kleinschalige karakter moet behouden'.


Peter Jansen Misschien een leuk idee om er een kiosk neer te zetten, leuk voor de kinderen om er een ijsje of een frietje te halen tijdens hun bezoek aan de hertjes?

Linda Booij-jager Bijzonder.... historische karakter behouden maar zonder de 60 jaar oude kiosk....

Ina Olthuis Gemeente Epe, waar zijn wij nu mee bezig, is dit een grapje ofzo?

Ria Schoenmaker-pothuizen Misschien handiger geweest gemeente Epe, om VOORAF contact op de nemen met de burgers ipv iemand het brood uit de mond te halen en ACHTERAF vragen aan de burgers om ideeën te spuien. Mijn voorstelling is HET KIOSK TE SPAREN. Doen waar de burgers al voor stonden heerlijk een ijsje voor de kinderen patatje etc. De gemeente misbruikt ons belastinggeld om steeds maar te KUNNEN procederen wetende dat ze de burgers op kosten blijven jagen omdat wij jullie proceskosten betalen en zelf ook nog voor de kosten opdraaien. Ook al is de uitslag van de Raad van Staten blijven jullie een poot uitdraaien om dan gewoon door te gaan of iets anders verzint zodat jullie als gemeente uiteindelijk toch doen waar niemand op zit te wachten met ONS geld. Jullie staan in onze dienst wij zijn jullie baas maar jullie doen net of wij burgers in jullie dienst staan.Ineke Smit Ze doen toch wat hun het beste uitkomt net doen of de burgers nu mee mogen denken laat me niet lachen.

Hans Jansen En als één van de burgers een goed idee heeft hoor je er niets meer van.En over een paar jaar komt het als "goed idee" uit de koker van één of andere "prutswethouder" te voorschijn.

Egjo Blokvoort Natuuuuuurlijk ....
Eerst de boel aan de grond gelijk maken..
Dan t oude lijk weer uit de kast halen..
O jaaaaaaa..
We moeten t jan met de pet ...
nog zogenaamd ff de mond gunnen...
Pffff

Arjan Van't Land Men laat iets verwijderen en vraagt dan de gemeente wat er voor terug moet komen... zit ik in een film ofzo? Zielige vertoning van 'onze' Eper-raadsleden....

Riet Hanekamp Het vertrouwen is al helemaal verloren en dat is niet goed te maken door nu opeens de burgers zogenaamd mee te laten denken!!!

Ineke Smit Goed zo Riet ben het helemaal met je eens dit is pure bureaucratie.

Riet Hanekamp Tijd voor verkiezingen!! Weg ermee!!

Wim Janssen Precies wat ik bij de vorige post hierover ook al over zei wat er zou gebeuren... :-(

Citaat in dat artikel hierboven van Jan Aalbers: Wethouder Jan Aalbers liet vanavond weten dat als er voor het volgend zomerseizoen geen gelegenheid is waar bezoekers een patatje, ijsje of wat dies meer zij kunnen kopen, daar wel een (tijdelijke) voorziening voor te kunnen regelen.

En dat schreef ik de vorige keer dus ook, oude Kiosk waar voor de gemeente niets aan te verdienen valt platgooien.

En dan zetten we (de gemeente) er "tijdelijk"iets neer waarvan het geld rechtstreeks in de zakken van de gemeente rolt, of de ondernemer die daar van ons (de gemeente)" voorlopig"mag staan een percentage van zijn inkomsten moet afstaan aan de gemeente...

Zoals ik de vorige keer ook al zei, alles voor meer geld, geld, geld.

Ria Schoenmaker-pothuizen Wim Janssen helemaal mee eens. Gemeentes hebben niks met burgers alleen met geld. Tekort? Gewoon belastingen verhogen alsof dat normaal is. Als iemand €.200,- heeft kan hij of zij er maar €.200,- uitgeven. De Roverheid denkt en ook gemeentes nou dan halen we het toch gewoon bij een ander vandaan. Dat heet diefstal andere mensen leeg plukken zij noemen dat een begroting maken. Hoeft niet te kloppen hoor daar zijn de burgers voor. Snap niet waarom we die lui echt nodig voor hebben.

Jannie Dokter Een leuk rieten huisje waar je ijs en patat kunt halen...

Myriam van Apeldoorn Ik stel een kiosk voor.

Egjo Blokvoort Een schreeuwerig toeristisch reclameborden ensemble....😂

Jan Vijge Sint wanneer luisteren jullie naar de bewoners?????

Paula Doornink Kiosk met vaker open?

Ronny DH Beton Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gemeente epe wat the fuck neeeeeeeee

 

Reacties op het bericht dat de gemeente heeft aangekondigd de kiosk te zullen slopen

Pieter Wiersinga Kan iemand mij uitleggen waarom de kioskhouder (nog) niet weg is nu zelfs het hoogste rechtscollege na het horen van alle partijen heeft bepaald dat hij er illegaal staat en z’n spullen weg moet halen????

Epernet De rechter liet hem de keus: zelf weghalen, wat hij met zijn levenswerk niet over z'n hart kon verkrijgen, of laten weghalen. Dat heeft niks met 'illegaal' te maken. Kan de gemeente uitleggen waarom dit niet kan wachten tot er een alternatief is?

Pieter Wiersinga Epernet de uitspraak was toch duidelijk, weg per 1 okt, zelf doen of laten doen. ‘T is nu 1 nov. Volgens mij kan het niet illegaler

Epernet Pieter Wiersinga Hij kon tot 10 oktober bezwaar indienen, dus dat was de deadline, niet 1 oktober. Na 10 oktober mocht de gemeente het verwijderen. Dat is niet gebeurd, dus als het er al illegaal zou staan, kun je dat de gemeente toerekenen. Maar wat is er op tegen om dat gebouwtje te laten staan tot er een alternatief is? Nu bewijst de gemeente wéér compleet maling te hebben aan de bevolking.

Pieter Wiersinga Epernet pfffff 10 okt ook goed. Lastig hé om gewoon toe te geven

Corine Jansen Pieter wat heb jij toch tegen de kiosk? Snap zwz niet dat iets wat al echt jaren daar staat weg moet. Een plekje waar je samen komt. Wat wil je nu gelijk hebben?

Pieter Wiersinga Corine Jansen heb niets tegen de kiosk maar wel iets tegen het niet respecteren van gerechtelijke uitspraken.

Epernet Pieter Wiersinga En toch ben je als (oud-)gemeenteraadslid (Nieuwe Lijn) een van degenen die verantwoordelijk is voor het slopen van het gebouw. Lastig hè, om eerlijk te blijven.

Cor Van De Beek Jarenlang was de hertenkamp kiosk iets waar Epe om bekend stond en word als of het niks is weggevaagd van de Eper kaart , Gemeente Epe wat een scherts vertoning jullie laten je weer van de beste kant zien en luisteren heel goed naar de bewoners van Epe ,zoals altijd is geld belangrijker dan een stuk historie

Arjan van Schoonhoven Is erg jammer. Heel erg. Moet wel zeggen dat hij ook niet altijd( zelfs met mooi weer) open was

Johan De Kwant Misschien een idee om is met een bulldozer bij de burgemeester door zijn huis te rijden. Ik wil niet stoken maar had toch iets meer weerstand van de' boeren ' van de Veluwe verwacht. Je alles door je strot laten duwen door dat corrupte zooitje daar, sta op en verdedig de kiosk.

Danielle Dijkgraaf-Bosch Onvoorstelbaar, applaus hoor gemeente Epe voor deze kansloze actie en het ook nog eens op deze wijze te willen gaan doen. Jullie helpen jullie eigen gemeente aan gort. Te zot voor woorden. Erg triest

Samantha Niks Wat een triest iets ipv dat ze die bomen hier is weghalen waar wij allemaal overlast van hebben. Vind het echt in en in kansloos van de hele gemeente epe

Sharon Sabandar Zou eigenlijk op de lijst voor cultureel erfgoed moeten.
Zou het gebouwtje niet naar de Hagendoornse Plaatse verhuist kunnen worden?

Mirjam Huttinga-Loggers Diep triest, en dan wel steeds gemeente Epe luisterd naar zijn inwoners. Ik woon er niet maar kom nu al 36 jaar in Epe .

Jaap Broer Jammer dat het zo geëscaleerd is !
Ik kwam er vaak met de kleinkinderen ,maar altijd was de kiosk gesloten .

Hennie Hanekamp Die ervaring heb ik ook!! de kiosk is altijd gesloten!!

Ans Van Bessen Pleiter Helemaal met je eens Jaap Broer . Menigmaal geweest met onze kleindochter en altijd gesloten !!

Bennie Chaigneau Tja misschien wel een goede beslissing genomen ik weet het niet dus laten we nu niet te hard schreeuwen naar de gemeente

Wilco Van Den Top Sanders Wat een ongelooflijk trieste gemeente! Die horen er voor hun burgers te zijn en ze niet tegen te werken.
Blij dat ik in de gemeente Nunspeet woon, die zijn nog wel eens geneigd naar hun burgers te luisteren.

Wim Janssen Wacht maar rustig, over een aantal jaar staat er weer iets waar de gemeente wel geld aan kan verdienen. (alles voor de toeristen (geld,geld, geld))

Gerrie Beekman Het is een mooi gebouwtje.
Maar het is een feit dat het bijna nooit geopend is. Misschien komt er nu ook wel een mooi gebouw wat beter inspeelt op de behoefte van de bezoekers van de Hertenkamp en Nieuwe vijver!

Elza Helle - van der Voort Ik kom er al jaren en de kiosk heb ik nog nooit open gezien!
En laten wij wel zijn hij staat er nu illegaal en het is en kan niet zo zijn, dat de persoon in kwestie het voor het zeggen heeft!
Het recht zal zegevieren!!

Ron Perdijk Alles wordt verpest door de gemeente. Pff, 100% wild, je zou er wild van worden.

Gert Van Werven Hoe jaag je de toeristische weg in Epe ach ja dat interesseert die sukkels toch niet.😢😢😢😢

Ron Den Herder Wat een gedram gemeente heeft gewonnen zet er iets anders neer wat het hele jaar open is zal voor Epe goed zijn en concurrentie waar fletcher hotel Epe nee Floor nee

Erik van der Heijden Of hij open is of niet is zijn zaak, maar om er nu een grote commerciële tent neer te zetten is ook zinloos tussen al de concurrentie. Daar heeft gezien de kosten niemand belangstelling voor.

Marjolein Menke Zolang iets niet verwoest is, kun je het redden. Dat is -zeker hier - slechts een kwestie van wil. Erfgoed. kleinschaligheid, liefde voor ons prachtige, vertrouwde en onmisbare bos... De gemeente vernielt ons kapitaal.

Jantine Steevensz van Ommen Heel triest , ,50 jaar geleden al kwamen ik mijn ouders en zussen er al een frietje eten .voor ons echt een uitje
Een begrip voor de gemeente Epe ...
Wat een domme beslissing 😏

Lammert Niesing Op zondag even schapies kijken bij de Schaapskooi en daarna een ijsje eten bij de Kiosk van de Hertenkamp is straks alleen nog maar een herinnering!

Jan Vijge Hier in epe al net zo gek als in denhaag een burger telt niet mee

Ria Mosterd Was altijd zo gezellig daar!

Bertha Kooiman-brummel Is die nog niet weg!

Ingrid Van Den Esschert van Reekum Bertha Kooiman-brummel hoop van wel. Was meer dicht dan open. Waar hebben we het over.

Bertha Kooiman-brummel precies, zonde van de tijd om hier nog aandacht aan te schenken

Ingrid Van Den Esschert van Reekum Bertha Kooiman-brummel helemaal mee eens

Jurriën ten Brinke Ongeveer altijd gesloten, geen gemis.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Daniël Verveer

    Wat we nu zien in Epe, is een voorproefje van wat er aankomt. De gemeenten hebben met de Provincies en centrale overheid een nieuwe omgevingswet in elkaar gestampt dit over twee jaar ingaat. Alles via één aanvraag. Gemeente krijgt nóg meer macht, nog minder bezwaar mogelijkheden.. .. het komt er op neer dat straks de MBO-er met de juiste stempels het land regeert.

  • Hans Betlem

    De vele reacties gaan allemaal over details. Of de tent nou wel of niet veel open was (veel te weinig naar mijn gevoel) of dat het tijd is voor iets nieuws. Ook sentiment is niet alles. Ik maak me vooral zorgen over het grote plaatje: de ongebreidelde macht die overheden, vooral de lagere, zich steeds meer toe-eigenen in het privé domein. Niets is meer veilig, of het nou om je persoonlijk bezit, je auto, wat je eet of je pensioen gaat.
    De laatste tijd wordt er veel gesproken over de energie-transitie. Met name linkse partijen willen ons van het gas af. Je huis elektrisch verwarmen. Dat deed ik al tientallen jaren met gloeilampen (...) doch dit terzijde. De Nederlandse Gemeenten (burgers, let op Uw zaak) is op het lumineuze idee gekomen om warmtepompen ed. te financieren middels het OVERNEMEN VAN DE GROND ONDER DE EIGEN WONINGEN. LET GOED OP WAT HIER STAAT! Via een erfpacht constructie wordt dan de vergroening van je huis betaald en na afbetalen krijg je dan de grond weer terug.
    Ik moet zeggen, ik doe nog liever zaken met de maffia. Je ziet aan de affaire 'kiosk' wat er dan gebeurt. Je tegenspeler speelt vals, wijzigt het bestemmingsplan (sic..) en/of dwingt je je woning af te breken omdat de gemeente iets anders met de grond wil..... Laten we hier vooral niet intrappen. Wat hier gebeurd is, is te schandalig voor woorden. Ik ben er nóg kwaad om. Een strijd die op voorhand zó ongelijk is, dat het helemaal niet gaat om de opstellingstijden, het voeren van de hertjes of de grootte van de bolletjes ijs. Het is onderdeel van een misselijkmakend spelletje om de macht waarin links Nederland graag alle macht naar het publieke domein wil halen. Deze wethouder is daar hét sprekend voorbeeld van. Blijf alert om komende ontwikkelingen hier én nieuwe aanvallen op het private domein. Een constructie 'bezit op overheidsgrond' is bloedlink. De heer Barneveld kan er over meepraten.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.