Agenda

Bermen

Bermen horen bij de natuur, de natuur waar menigeen plezier aan beleeft, door er te wandelen, te fietsen of voor mijn part er met de auto of motor doorheen te rijden. Natuur is overal, dat geldt zeker voor onze gemeente. Wat dat betreft zijn we hier verwend in onze omgeving, maar we zien het vaak niet.

De bossen, de weidelandschappen, polderlandschappen, allemaal hebben ze hun bekoring. Bermen vind je overal als afscheiding langs wegen en paden, je kijkt er meestal overheen. Juist deze periode zien ze er vaak prachtig uit met allerlei verschillende grassen en bloemetjes. Als je dan goed kijkt, zijn ze vaak in harmonie met het landschap er achter. Dit heb ik met de volgende serie proberen vast te leggen.

Meer bermfoto's zijn hier te zien

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Nieuwe zomerfeesten in Epe dankzij het Episch Centrum. Klik op de poster voor meer informatie.

Poster EA19Ajax komt naar Epe! Klik op de poster voor informatie over de kaartverkoop.

Poster Ajax OFI Kreta1 juli, het jachtseizoen op de wilde zwijnen is geopend en dat was vanavond te merken. In nog geen uur tijd werden zeven schoten gelost in de omgeving van de Renderklippen. Anders zien we elke avond wild en vooral wilde zwijnen lopen en/of wroeten, vanavond niets. Het is de komende twee maanden dus 100% wild voor de jagers, maar of dat ook voor anderen zo is ...Een abonnement op een digitale krant nemen is niet nodig, u kunt zo ook wel alle artikelen lezen die premium, extra of exclusief voor abonnees zijn. Normaal gesproken mag u slechts drie 'beschermde' artikelen lezen en wilt u er mee lezen, dan zou u een abonnement moeten nemen. De kranten maken daarbij gebruik van cookies en cache. Een van de makkelijkste manieren om dat te omzeilen, is na drie gelezen premium- of extra artikelen in de browser op de toetsencombinatie Control/Shift/Delete te drukken. Zet 'Te wissen tijdsperiode' op 'Alles' en klik op 'Nu wissen'. Daarna mag u weer drie 'beschermde' artikelen lezen. Zo kunt u àlle artikelen lezen. Werkt bij àlle kranten.

gratis lezenZo ellendig kunnen tekenbeten zijn, dus pas op, want het barst er van!Mooi theaterseizoen in De Heerd! Hier staat het programma.
de heerd


Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.