×

Waarschuwing

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: [ROOT]/images/zhert
×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but zhert is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Voor dag en dauw opstaan loont de moeite

4 (Custom)Hier weer wat opnames van mijn favoriete dieren, de herten. ‘s Morgens om kwart voor 5 opgestaan om op tijd op de locatie te zijn. Het weer zou goed zijn en dat klopte ook.

Eerst wat rondgereden in onze mobiele schuilhut en gewacht tot de zon opkwam om daar een plaat van te maken.

We hebben deze ochtend weer heel wat gezien. Maar niet alles is te fotograferen; je moet geluk hebben dat de dieren voor wat betreft het vrije zicht en het licht op de juiste plaats staan.

De geweidragers zij nu niet zo interessant omdat het gewei eraf is gevallen. Ze zijn kaal, maar dat gaat weer heel snel aangroeien. Het heeft toch ook wel wat en daarom heb ik er ook een foto van bij gedaan.

Maar een roedel kaalwild (vrouwlijk) en wat spitsers (jonge herten ) is ook super mooi!

{gallery}zhert{/gallery}

Klik op de foto's voor een vergroting


hertenapril2015hertenapril2015hertenapril2015

hertenapril20152hertenapril20152hertenapril20152

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento