Over de Sprengen, de Renderklippen en het Klompenpad (1)

deel 1 6 CustomEen heerlijke wandeling die we van harte kunnen aanbevelen is die door het Sprengengebied in Epe naar de Renderklippen en via de Sprengen in Heerde en het nieuwe Klompenpad weer terug. Een stevige wandeling, maar beslist de moeite waard. Er is zo veel moois te zien, dat ik de fotoserie in drie delen splits.

We beginnen onze wandeling aan het eind van de Bijsterbosweg, om daar via de Sprengen in Epe uit te komen op de Koepelweg, die loopt via de Renderklippenweg naar de Renderklippen.
Hier is duidelijk te zien hoeveel bomen ook hier gekapt zijn. Bij één boom heb ik de ringen geteld en ik kwam op 78; drie keer raden hoe oud deze was. Ze zijn nog niet zo lang geleden gekapt, want eentje moest er nog van huilen.

De Sprengen in Epe:

deel 1 2

deel 1 3

deel 1 4

deel 1 5

deel 1 6

deel 1 7

deel 1 8

Het traject Bijsterbosweg- Renderklippenweg:

deel 1 9

deel 1 10

deel 1 11

deel 1 12

deel 1 13

deel 1 14

deel 1 15

deel 1 16

Morgen het vervolg van de wandeling.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Zoals gewoonlijk wordt er vanaf medio oktober 's avonds al weer veel vuurwerk in Epe afgestoken. Voor vele tientallen zo niet honderden honden een hel en voor veel mensen een brok ergernis. Niet dat het veel zal helpen, maar toch: s.v.p. z.s.m. een algeheel vuurwerkverbod!


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.