Rond één vierkante meter

Vierkant rond (129)

De locatie van de vorige vier foto's in de vorige aflevering is inderdaad een kruising in de Norelbosweg. Op de vierde foto ga je rechtstreeks naar de gemeente werkplaats langs de Norelbosweg. Hoe ziet men dat toch altijd weer zo snel. Dan zal de locatie van de vier foto's in deze aflevering ook wel duidelijk zijn. Ik ben weer benieuwd.

Lees meer...

Vierkant rond (128)

Ook de locatie van de vier foto's in de vorige aflevering was weer snel geraden. Meestal als ik denk dat het wat moeilijker is, dan wordt het snel geraden. Ik vraag mij dan ook altijd af, hoe zien ze dat toch zo snel. Inderdaad Brummel en Marco, ik heb ze gemaakt in het Vegtelarij park, aan de kant van de Leenhofweg. Dan nu de vier foto's in deze aflevering, ik ben weer benieuwd of jullie het weer gelijk zien.

Lees meer...

Vierkant rond (126)

Ik had gedacht dat de locatie van de vier foto's in de vorige aflevering niet zo moeilijk te raden was, maar dat viel toch nog enigszins. Ik heb ze gemaakt bij de rotonde Middendijk met de Vaassenseweg in Nijbroek. Harm Scholten zag het dus wel goed. De locatie van de vier foto's in deze aflevering moet geen probleem zijn.

Lees meer...

Vierkant rond (125)

De locatie van de vier foto's van de vorige aflevering was natuurlijk moeilijk te raden, want waarschijnlijk was daar nog nooit een inwoner van onze gemeente geweest. Dat het in Italie was, was eigenlijk wel zeker, want ik had al eens een serie geplaatst van de Passo Pordoi, met het standbeeld van Fausto Coppi. De vier foto's van de vorige aflevering had ik echter gemaakt in de omgeving van Lavarone, waar we in Grand Hotel Astoria logeerden. De exacte locatie van de restanten van het fort heet, Osservatorio Austroungarico Monte Rust op 1282 meter, 100 meter hoger dan het hotel. Hopelijk is de opgave van deze aflevering niet zo ingewikkeld.

Lees meer...

Vierkant rond (123)

De kenners hadden het al gezien, de locatie van de foto's in de vorige aflevering heb ik gemaakt op de kruising Bloemstraat met de Bloemsteeg in Elburg. Dit is een stukje Elburg waar de meeste toeristen niet komen. De locatie van de vier foto's in deze aflevering is denk ik ook weer een makkie om te zien waar ik ze gemaakt heb.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.