Rond één vierkante meter

Vierkant rond (107)

De vier foto's in de vorige aflevering heb ik buiten de Eper grenzen gemaakt, maar dat wisten jullie uiteraard weer te ontdekken. Ik heb ze gemaakt op de kruising van het fietspad over de voormalige spoorlijn met de Eeuwlandseweg in Heerde, ter hoogte van autohandel Boeve. Aan jullie weer om de locatie van de vier foto's in deze aflevering te ontdekken.

Lees meer...

Vierkant rond (105)

Eigenlijk had ik niet gedacht dat de locatie van de vorige foto, in feite vier foto's aan elkaar geplakt, zo moeilijk was. Ik dacht nog, Harm Scholten ziet het zo, want die heeft er dichtbij gewoond. Rijk van Ark Jzn. zag het goed, de vier foto's heb ik inderdaad gemaakt op de kruising Gortelseweg met de Hanendorperweg. Omdat de vorige locatie dan toch wat moeilijker was, dan nu weer een makkie.

Lees meer...

Vierkant rond (103)

De locatie van de vorige vier foto's was toch wat lastiger te raden, of misschien toch weer niet. Een paar afleveringen geleden, om precies te zijn aflevering 100, had ik foto's geplaatst waar het Jachtslot Mookerheide op stond. Henk Posthouwer was er nu het dichtst bij met zijn reactie dat het ergens bij Nijmegen moet zijn. Ik heb de vier foto's gemaakt op de Mookerheide. Op de derde foto ziet u aan de linkerkant wat torentjes van Cuijk. Ik denk dat de locatie van de vier foto's in deze aflevering wel makkelijk te ontdekken is.

Lees meer...

Vierkant rond (102)

Nee, de locatie van de vorige vier foto's is niet de Schobbertsweg bij het Kievitsveld, zoals Bert Otterspeer reageerde, maar daar wel in de buurt. Ik heb ze namelijk gemaakt aan de Viskweekweg, zo'n beetje in de buurt van de Veluwse Bron. Op de laatste foto kijk je tegen de voormalige Venz fabriek aan. De locatie van de vier foto's in deze aflevering is niet zo gemakkelijk te herkennen denk ik.

Lees meer...

Vierkant rond (101)

De locatie van de foto's in de vorige aflevering was weer wat moeilijker te raden, temeer ook omdat het niet in de gemeente Epe was, maar ver daar buiten. Pepijn Schriemer kende waarschijnlijk het witte jachtslot op de derde foto. Hij had het dan ook goed, ik had de foto's gemaakt bij Jachtslot Mookerheide, tijdens onze vierdaagse trip naar Molenhoek. De locatie van de vier foto's in deze aflevering moet weer een makkie zijn denk ik.

Lees meer...

Vierkant rond (100)

Al weer de honderdste aflevering, maar dit keer waarschijnlijk een moeilijke. De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering geraden door Henk van Essen, is inderdaad dat stukje zandweg tussen de Laarstraat en de Langeweg. Op de locatie van de vier foto's in deze aflevering moet je ooit een keer zijn geweest, anders raadt je het nooit. Ik vertel er bij, het is niet in de gemeente Epe.

Lees meer...

Vierkant rond (98)

De locatie van de vier foto's in de vorige aflevering was al weer vrij snel geraden. Onder andere Harm Scholten wist de exacte plek te raden. Ik heb ze gemaakt aan de Langeweg. Op de eerste foto kijk je de Grensweg in. De locatie van de vier foto's in deze aflevering worden volgens mij ook weer snel geraden, ik ben weer benieuwd.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.