Even buurten in het wijkgebouw

buurthoeve (8)De komende tijd willen we aandacht besteden aan de activiteiten in de Buurthoeve aan de Sportlaan in Epe, het onderkomen van Buurtraad Hoge Weerd. Krap twee jaar geleden was de wijkvereniging in nood en over een paar jaar hoopt ze te verhuizen naar de iets verderop te bouwen accommodatie die de beide basisscholen in de wijk als hoofdgebruikers krijgt. Er vinden vrijwel dagelijks allerlei activiteiten plaats. Welkom bij de club!

De maandagavond is het wijkgebouw tegenover de sporthal het domein van kaartliefhebbers. Zo’n veertig jokeraars en klaverjassers spelen er elke week in een gezellige sfeer potjes en boompjes. Zaterdag waren er nog veel meer kaarters; zo’n zestig mensen deden mee aan een kaartmarathon die van tien tot tien uur duurde. Ze kwamen niet alleen uit Epe, maar ook van veel verder, tot aan Amersfoort aan toe. De Buurthoeve zat mudvol. Vroeger duurden dergelijke marathons 24 uur, maar daar is geen belangstelling meer voor. De deelnemers speelden aan één stuk door, afgezien van een pauze om van boerenkool met worst te genieten.

Een fotografische impressie.

buurthoeve (14)

buurthoeve (1)

buurthoeve (4)

buurthoeve (5)

buurthoeve (6)

buurthoeve (7)

buurthoeve (9)

buurthoeve (10)

buurthoeve (11)

buurthoeve (12)

buurthoeve (2)

buurthoeve (3)

buurthoeve (13)

buurthoeve (15)

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.