Boodschappen

 DSF2549 copy copyBijna altijd als ik een boodschap moet doen, dan gaat het met de benenwagen, is gezond en je bent lekker in beweging.

Met de auto is al helemaal geen optie in het centrum, want de beschikbare parkeerplaatsen staan binnen de kortste keren vol. Onlangs moest ik in de Ring zijn om er wat te brengen en bij de apotheek in de Willem Tellstraat moest ik medicijnen ophalen. Uiteraard heb ik van dit boodschappen rondje weer een aantal foto's gemaakt. Aan de foto's, die ik in loopvolgorde plaats, kunt u zien hoe ik gelopen heb. Dit keer ook weer in een monochrome versie, omdat ik dat soms wat sprekender vind dan kleur, wat vindt u?

 DSF2526 copy

 DSF2527 copy

 DSF2529 copy

 DSF2530 copy

 DSF2535 copy

 DSF2536 copy

 DSF2553 copy

 DSF2554 copy

 DSF2555 copy

 DSF2556 copy

 DSF2559 copy

 DSF2563 copy

 DSF2567 copy

 DSF2570 copy

 DSF2572 copy

 DSF2583 copy

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.