Kort rondje

 DSF2339 copy copySoms heb je van die dagen dat je iets gaat zoeken om een middag nuttig door te brengen. Meestal komt het dan wel tot een besluit, wat te gaan doen.

Zo'n middagje hadden we afgelopen maandag. Ineens komt het dan in je op om een bezoekje te brengen aan het Kulturhus EGW. Daar hangen momenteel foto's van AFV Epe met de titel 'Salon de l'Eigen Werk!'. In deze expositie hangen een aantal foto's met een bronzen beoordeling van de landelijk Bondsfoto wedstrijd. Gaat dat zien, als u dat al niet heeft gedaan. Ook hebben we de veelal bejubelde mooie wand in de foyer voor het eerst gezien. Al met al was dit weer een nuttig middagje en gelijk een rondje Epe.

 DSF2309 copy

 DSF2310 copy

 DSF2311 copy

 DSF2313 copy

 DSF2336 copy

 DSF2316 copy

 DSF2335 copy

 DSF2337 copy

 DSF2342 copy

 DSF2344 copy

 DSF2346 copy

 DSF2347 copy

 DSF2349 copy

 DSF2354 copy

 DSF2357 copy

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.