Tongerense Heide

De Tongerense Heide is één van die gebieden waar we vaak wandelen. Meestal zetten we dan de auto neer op de parkeerplaats hoek Veenweg-Boerweg.

6 copy

Eigenlijk kun je vanaf die parkeerplaats twee interessante kanten op, het Wisselse Veen of de Tongerense Heide. Dit keer kozen we voor de Tongerense Heide en veelal lopen we dat hetzelfde rondje. Man wat is het daar mooi met al die kleurschakeringen in het landschap en in de verte die mooie horizontale rechte rij bomen langs de Tepelbergweg, vanaf het pad over de heide. Vanaf het Van Manenspad lopen we dan een klein eindje links de Tepelbergweg in tot aan dat mooie vennetje aan de linkerkant, en dan vervolgens weer richting de parkeerplaats. In principe is het helemaal niet zo'n groot stuk wat je dan aflegt, maar wat belangrijk is, het is wel genieten van die prachtige , nog ongerepte natuur.

1

2

3

4

5

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.