Vosbergen in zwart-wit

Afgelopen zondag plaatste ik een vijftien foto's over een wandeling rondom kasteel Vosbergen in Heerde. Nu dan een serie in zwart-wit.

 DSF2121 copy

Die eerste serie heb ik gefotografeerd met een super groothoek, voor de kenners een 10-20mm lens. Deze zwart-wit serie heb ik gefotografeerd met een 18-55mm lens. Met deze zwart-wit foto's ben ik weer even terug naar de analoge sfeer van de vorige eeuw, toen ik nagenoeg alles in zwart-wit fotografeerde en zelf afdrukte in een eigen doka. Wat is er dan toch ook op dit gebied heel veel veranderd als ik zo terug kijk. Ik kan nu ook niet zeggen wat ik mooier vind, die kleuren serie of deze zwart-wit serie. Wat vindt u?

 DSF2099 copy

 DSF2105 copy

 DSF2106 copy

 DSF2107 copy

 DSF2108 copy

 DSF2109 copy

 DSF2110 copy

 DSF2111 copy

 DSF2116 copy

 DSF2122 copy

 DSF2131 copy

 DSF2137 copy

 DSF2140 copy

 DSF2142 copy

 DSF2146 copy

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.