Vosbergen

Zo hebben wij van die plekken in onze omgeving waar we regelmatig een kleine wandeling maken, met uiteraard een fototoestel in de aanslag.

 DSC2337 copy

Eén van die plekken is rondom kasteel Vosbergen in Heerde, met de ernaast gelegen ijsbaan. Ieder jaargetijde is het genieten daar. Afgelopen week hebben wij er weer eens gewandeld rondom het kasteel, lde gracht volgend. Wat nu lekker meewerkte was het schitterende weer, wat natuurlijk ongekend is voor deze periode. Als we daar lopen moet ik nog wel eens denken aan mijn jeugdjaren toen ik daar schaatste op de ijsbaan. In mijn beleving waren die winters vroeger anders dan tegenwoordig, met meer schaatsdagen en vaker sneeuw. Maar dat lijkt denk ik maar zo, want je had toen ook uitschieters met het weer. Wij genieten nog na van de gemaakte foto's, misschien geniet u ook van deze prachtige omgeving.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.