In de nabije omgeving

 DSC9633 copyHet klinkt misschien afgezaagd, maar Epe-zuid richting Westendorp en Zuuk is toch wel een prachtige omgeving.

Vandaar ook dat wij er vaak even op uit gaan en niet alleen om even de beentjes te strekken, wat trouwens ook nodig is, maar ook omdat het daar zo fijn wandelen is. Ik heb het hier al wel vaker gezegd, schoonheid hoef je niet altijd uitsluitend ver te zoeken, maar ligt vaak ook heel dichtbij je eigen woongebied. Ik heb in de afgelopen herfst periode een aantal series gemaakt, waarvan deze er ook eentje is. Ik denk dat ik er de komende week nog wel eentje laat zien. Kijk en geniet van de volgende serie opnames richting Westendorp en Zuuk.

 DSC9616

 DSC9622

 DSC9624

 DSC9627

 DSC9636

 DSC9642

 DSC9646

 DSC9648

 DSC9651

 DSC9653

 DSC9657

 DSC9661

 DSC9668

 DSC9672

 DSC9674

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.