Herfstwandeling Bonenburgerbos

 DSF8009 copyRuim een week geleden wandelden we nog weer eens een keer door het Bonenburgerbos in Heerde, een plek om er regelmatig terug te komen.

Aan mijn herinneringen aan dit stukje bosgebied, wat in de volksmond nog steeds het Altena's bos wordt genoemd, heb ik hier al wel eens een keer geschreven, dat hoeft geen verder betoog. Iedere jaargetij komen we hier de laatste jaren wel weer eens terug. Ook nu was het weer volop genieten met die prachtige herfstkleuren. Bekijk de volgende plaatjes en geniet met ons mee van dit prachtig stukje natuur.

 DSF7988

 DSF7989

 DSF8001

 DSF8010

 DSF8014

 DSF8016

 DSF8018

 DSF8023

 DSF8031

 DSF8038

 DSF8041

 DSF8044

 DSF8046

 DSF8055

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.