Herfst in't Kievitsveld en bij de oude visvijvers

 DSC9331 copyIk ga nog even door met het plaatsen van herfstfoto's, per slot van rekening is dit toch wel een heel mooie periode in't jaar.

Als we naar bovenstaand gebied gaan wandelen, zetten we de auto altijd op de parkeerplaats naast de Grift neer en wandelen dan via de Schobbertsweg langs de achterkant van het Kievitsveld langs de Smallertschebeek richting de Viskweekweg. Vanaf de Viskweekweg gaan we tussen de twee oude visvijvers door richting dat bekende groene bankje. Bij dat groene bankje genieten we dan van dat prachtige uitzicht over de ene vijver. Als we zijn uitgekeken lopen we langs de Zwarteweg (fietspad) richting de Grift en om dan vervolgens weer bij de auto te arriveren. Het is al met al niet zo'n grote wandelroute, maar wel een verrekte mooie, zeker nu met de herfst periode. Kijk en geniet met ons mee.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.