Herfst in het Cannenburgher park

Onlangs bezochten we de glasexpositie in de Cannenburgh, die u hier kunt zien, en hebben tevens gebruik gemaakt van een wandeling door het park. DSF0228

Altijd mooi om er doorheen te wandelen, wat we een aantal keer in het jaar doen. Zeker nu is het prachtig met die fraaie herfstkleuren. Ik maak dan altijd weer veel te veel plaatjes, maar heb er toch een aantal kunnen selecteren om hier te plaatsen. Kijk en geniet van die prachtig aangelegde natuur.

 DSF0234

 DSF0235

 DSF0236

 DSF0257

 DSF0258

 DSF0259

 DSF7826

 DSF7831

 DSF7851

 DSF7852

 DSF7855

 DSF7858

 DSF0272

 DSF0275

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.