Herfst in de Eper Sprengen (2)

 DSC9002 copy2 copyEen paar dagen geleden liet ik hier wat foto's zien hoe de herfst in de Eper Sprengen er uit zou hebben gezien halfweg de negentiende eeuw.

Uiteraard was dat een digitaal trucje, net zo als ik u de volgende foto's laat zien. Digitaal is er natuurlijk heel veel mogelijk om aan een beeldje te sleutelen. Daar het heden met de herfstkleuren nog niet zo wil lukken heb ik diezelfde foto's van een paar dagen geleden een extra herfst boost gegeven. Dit soort beelden kom ik her en der wel eens meer tegen, of je het nu mooi vind of niet. Misschien zegt u wat overdreven of u vindt het mooi. Smaken verschillen toch, maar vraag het niet aan mij of ik het mooi vind, dat laat ik aan u over. Schroom niet door te zeggen wat u er van vindt.

 DSC8988 copy2

 DSC8991 copy2

 DSC8999 copy2

 DSC9001 copy2

 DSC9008 copy2

 DSC9011

 DSC9012 copy2

 DSC9027 copy2

 DSC9034 copy2

 DSC9035 copy2

 DSF0067 copy2

 DSF0069

 DSF0087

 DSF0094

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.