Tongerense Heide in monochrome

 1220137 copy copy

Afgelopen dinsdag plaatste ik een breedbeeldfoto van een bevroren ven langs de Tepelbergweg. Maar ik heb uiteraard meer foto's gemaakt op die mooie Tongerense Heide. We wandelen daar altijd heel graag en bovendien is het er veel rustiger dan op de Renderklippen. Daar tegenover hebben de Renderklippen meer te bieden in de vorm van Hertenkamp en Schaapskooi in de directe omgeving. Ja we leven hier in een prachtige omgeving wat we moeten koesteren en niet vernietigen door overal rasters en hekken te plaatsen. Kortom wij mensen wonen in, misschien wel de mooiste natuur van ons land, net als de herten, zwijnen en andere levende wezens. De kleurenfoto's zijn dit keer omgezet in een monochrome tint, wat een nostalgish effect geeft.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Gert van den Esschert

    Prachtig mooi Bert! Het monochrome brengt die nostalgische sfeer van vroeger naar boven. Kijk maar eens op die oude zwart-wit ansichtkaarten van de Dellen en de Renderklippen e.o.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.