Heerlijke najaarswandeling door Scherpenberg en Majuba

scherpenbergmajubaSjaan Durberg heeft weer een heerlijke wandeling gemaakt, dit keer door Scherpenberg en Majuba en is onderweg vele malen gestopt om wat moois te fotograferen.

Sjaan schrijft: ‘Dit bos valt onder het Geldersch Landschap & Kasteelen, de stichting die het bosgebied onderhoudt. We lopen de gele route van 6 kilometer. We zijn op zoek naar paddenstoelen. Het eerste deel gaat door Scherpenberg. Dat is grotendeels beukenbos en daar staan geen paddenstoelen. Maar er is genoeg moois te zien, zeker met de zon erbij zijn er mooie plaatjes te maken. In het tweede gedeelte, door Majuba, staan veel grove dennen en daar zien we hier en daar wat paddenstoelen.
Ik zie in verschillende dode bomen en stronken allerlei dieren; fantasie genoeg. De lucht is strak blauw menig vliegtuig komt over en laat mooie witte sporen tegen de blauwe hemel achter. Ze vliegen wel met bulderende herrie! De motoren zijn goed te zien. Een dezer dagen liepen we op Schiphol (oudste zoon ophalen) waar ik voor zo’n motor stond en daar pas ik een paar keer in. Maar dat is van beneden af niet te zien.
Het was weer genieten met het mooie najaarsweer, hoewel het van mij wel winter mag worden. Op naar de volgende wandel- of fietstocht!’

Met hier en daar een digitaal filtertje erover ziet haar impressie er als volgt uit:scherpenbergmajuba 1

scherpenbergmajuba 2

scherpenbergmajuba 3

scherpenbergmajuba 4

scherpenbergmajuba 5

scherpenbergmajuba 6

scherpenbergmajuba 7

scherpenbergmajuba 8

scherpenbergmajuba 9

scherpenbergmajuba 10

scherpenbergmajuba 11

scherpenbergmajuba 12

scherpenbergmajuba 13

scherpenbergmajuba 14

scherpenbergmajuba 15

scherpenbergmajuba 16

scherpenbergmajuba 17

scherpenbergmajuba 18

scherpenbergmajuba 19

scherpenbergmajuba 20

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
Powered door Komento