SV Wissel maakt meer werk van begeleiding jeugd

AddyAddy Dijkgraaf terug op ‘Wisselse grond’. Hij bekleedt sinds deze maand de functie van technisch jeugdcoördinator bij SV Wissel, dat hoopt hiermee meer aandacht voor en begeleiding van de jeugd te krijgen.

 

Addy gaat zich bezighouden met de ondersteuning van trainers en leiders van de jeugdteams. In de komende maanden zal hij dan ook vaak op de velden te zien zijn om met spelers, trainers, leiders en ouders te praten over het huidige en komende seizoen. Ook zal Addy de oudste jeugd begeleiden de overstap naar de senioren te maken.

Addy Dijkgraaf is geen onbekende van SV Wissel. Zo is hij jaren geleden zelf speler geweest van de club, waarna hij is begonnen als keeperstrainer. Om niet veel later een combinatie te maken van zowel keeperstrainer als trainer van onder andere de A-jeugd. Onder bezielende leiding van hoofdtrainer Harry Veldhuis was Addy assistent-trainer, om vervolgens het stokje van Harry over te nemen.

Met komst van Addy Dijkgraaf als technisch jeugdcoördinator, Davy Eustacia als hoofdtrainer, Wim van Velde als bestuurslid technische zaken en vele nieuwe vrijwilligers die bestuurlijke en andere functies binnen de club bekleden, maakt SV Wissel mooie stappen voorwaarts en ziet zij de toekomst positief tegemoet.

Addy 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.