Mark van Petersen keert terug bij jeugdliefde EZC'84

Mark van PetersenMark van Petersen heeft gisteravond kenbaar gemaakt dat hij volgend seizoen het geel/blauw van EZC'84 zal dragen.

 

Van Petersen speelde in de jeugd bij EZC '84, waar zijn kwaliteiten opvielen en hij werd opgepikt door de jeugdopleiding van AGOVV/Vitesse. Daar verbleef hij maar liefst vier seizoenen om vanaf 2012 voor SV Epe uit te komen. In 2016 verkaste hij naar 1e klasser WHC uit Wezep, waarmee hij zelfs nog een jaar in de hoofdklasse uitkwam.

Door blessureleed kon hij niet meer aan de verwachtingen voldoen bij WHC en vond hij dat het tijd was om terug te keren naar zijn jeugdliefde EZC'84. ,,Ik draag EZC'84 nog altijd een warm hart toe en hoop volgend seizoen met veel plezier weer lekker te kunnen voetballen en iets te kunnen betekenen binnen de selectie. En niet geheel onbelangrijk speelt er ook enig sentiment mee. Mijn vader was een ras-EZC-er.’
Van Petersen is van 1994 en speelt als aanvallende middenvelder/linksbuiten. EZC'84 is hartstikke blij met de terugkeer van Mark, die de komende tijd werkt aan zijn herstel.

Mark van Petersen

Mark met EZC-bestuurder Henk van der Haar

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento