VIOS verslaat Swift’64 met 1-0

DSC 0062 AangepastZaterdag speelde VIOS een thuiswedstrijd tegen Swift ’64 uit Swifterbant. De wedstrijd werd gespeeld met een ferme wind en een temperatuur van 12 graden.

Swift had de laatste vier wedstrijden gewonnen. Daarnaast had de ploeg de beste papieren voor het winnen van de 2e periode. VIOS maakte na een sterke start een mindere periode door. Het team richt zich erop het frisse spel van de start van het seizoen weer terug te krijgen.

In de eerste helft was er veel strijd maar weinig doelkansen. Voor VIOS schoot in de 9e minuut Noah Tuasela voor het eerst op doel. Daarna volgden nog een paar schoten. Swift schoot in de eerste helft niet op het doel. In de 38ste minuut was er voor het eerst iets gevaar met een lage voorzet die voor het doel langs ging. In deze helft viel Dennis Gerritsen op met een paar fraaie lange ballen op maat. Ook het sterke fluiten van scheidsrechter Yildiz was opvallend.

Vanaf het begin van de 2e helft zette Vios druk naar voren. Na een eerste kans voor Dennis de Jong volgden er nog twee schoten. In de 53ste minuut was het wel raak. Een prachtig genomen hoekschop van Richard van Beek werd binnen gewerkt door Dennis de Jong: 1-0. De kansen erna bleven voor VIOS. Lex Schoenmaker kreeg nog een mooie. In de 72ste minuut ontsnapte de laatste man van Swift aan een rode kaart. Met geel op zak maakte hij een stevige tackle die alleen met een vrije trap werd bestraft.

In de 82ste minuut was er de rentree van Joas Pol na een lange blessure. In de volgende minuten kwamen zowel Dennis de Jong als Noah Tuasela één op één met de keeper. Beide keren redde de doelman.
Daarna volgde er nog een blessuretijd van meer dan 10 minuten. Swift zette alles op alles om te scoren. Hachelijke momenten volgden, met een vrije trap net buiten de zestienmeter en diverse hoekschoppen.
Al met al een verdiende overwinning voor VIOS in een wedstrijd met weinig doelgevaar. Man of the match was Lex Schoenmaker.

Volgende week speelt VIOS de uitwedstrijd tegen Oene. De aanvang van deze wedstrijd is 18.00 uur.

DSC 0062 Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.