Jeroen de Vries volgt Harrie de Graaf op bij Emst

JeroenDeVriesVoetbalvereniging Emst heeft een opvolger gecontracteerd voor hoofdtrainer Harrie de Graaf, die te kennen heeft gegeven na dit seizoen zijn trainersloopbaan te beëindigen. De nieuwe eerste man is Jeroen de Vries.

 

Met het aantrekken van De Vries hoopt de club de ambities van de vereniging en het enthousiasme van de spelersgroep, drie seizoenen geleden met De Graaf ingezet, te continueren. De Graaf heeft Emst vanuit de kelder van de 5e klasse naar de subtop weten te brengen. Emst hoopt de stap naar de 4e klasse wellicht dit seizoen, maar anders in de nabije toekomst, te maken.

De 45-jarige Jeroen de Vries is geen onbekende in Emst, want in het seizoen 2016-2017 heeft hij het tweede elftal onder zijn hoede gehad. Dit tot grote tevredenheid van beide partijen. De Vries is in het bezit van een UEFA-B (TC 2) licentie. Hij voetbalde, voordat hij trainer werd, in het tweede elftal van de BVO Heracles en in de eerste elftallen van De Tubanters, v.v. Berkum en s.v. Zwolle. In het dagelijks leven is hij vakleerkracht bewegingsonderwijs. De 45-jarige oefenmeester woont in Zwolle. Na zijn trainerschap bij de Emst 2 is de Vries trainer geweest van Berkum 2, uitkomend in de reserve hoofdklasse zaterdag, HTC 1 in de 3e klasse zaterdag en Edon 1 in de 4e klasse zaterdag.

JeroenDeVries 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.