Drie leden Emster wielerclub in het spotlicht

foto clubkampioenen HDKS 2019 Aangepastdoor Henk Boeve

Al vanaf de oprichting van wielerclub Houdt de Ketting Strak in 1979 wordt de nieuwjaarsreceptie door de leden altijd goed bezocht. Zo ook dit jaar. Velen kwamen met of zonder hun partner naar de Musketiers aan de Hoofdweg in Emst, waar de bijeenkomst gehouden werd.

 

Voorzitter Bert Albers heette iedereen welkom en blikte terug op het jubileum jaar 2019, dat ups en downs heeft gekend. In 2020 heeft HDKS weer veel activiteiten op de agenda staan, zoals de onderlinge tijdritten, de Paasrit, de boerenkoolrit en nog veel meer. In totaal maar liefst 18 activiteiten, waarvan de Gisola Emster Veldtoertocht op 17 oktober, die dit jaar voor de 20e keer verreden gaat worden, één van de hoogtepunten zal zijn.

Hoogtepunt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is altijd de huldiging van zowel de toer- als de clubkampioen 2019. Dit jaar zijn dit Jelle ter Weeme als clubkampioen en Robert Leusink als toerkampioen gehuldigd. Ook in 2018 was Jelle ter Weeme clubkampioen. Jelle is in december 19 jaar geworden en de jongste clubkampioen sinds de oprichting van Houdt de Ketting Strak.

Sander Pannekoek zorgt al jaren voor alle foto’s. Voor al zijn inspanningen werd hij door voorzitter Albers in de bloemetjes gezet.

Houdt de Ketting Strak telt op dit moment 142 leden en is op alle fronten een gezonde club. Zie voor meer informatie over alle activiteiten www.hdks.nl. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

foto clubkampioenen HDKS 2019 Aangepast

Jelle ter Weeme en Robert Leusink

foto huldiging Sander Pannekoek Nieuwjaarsreceptei 11 1 2020 HDKS Aangepast

Sander Pannekoek kreeg de bloemen van Bert Albers

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.