Jubilarissen in het zonnetje bij Vios

DSC 0027 AangepastTraditioneel vond op de eerste vrijdagavond van het jaar de nieuwjaarsreceptie van c.s.v Vios plaats.

Ceremoniemeester Hiddo de Vries heette namens de vereniging de aanwezigen in de vol bezette kantine van harte welkom. In het bijzonder stond hij even stil bij de aanwezigheid van de nieuwe burgemeester Tom Horn, die samen met wethouder Robert Scholten kwam kennismaken met de vereniging. Na de toelichting op het programma hield voorzitter Gerard van Gurp zijn nieuwjaarsrede waarin hij vertelde wat de V van Vooruitgang in 2020 nog meer betekent. Het vieren kwam naar voren i.v.m. het 85-jarig jubileum op 24 mei en het goede afgelopen seizoen dat de vereniging door mocht maken. Ook het groeiende aantal vrouwen binnen de club werd gememoreerd met de V, met als nieuws dat Kim Rorije en Bente Visser kandidaat zijn voor de combifunctie dameszaken in het bestuur. De V van vertrouwen kwam tot uiting in de trainersstaf bij de diverse selectie-elftallen. Voor het tiende (!) seizoen zal Maikel Amzand het eerste elftal onder zijn hoede nemen, een uniek langjarig dienstverband. Hij zal dit doen samen met Thomas Prins en bij de JO19 zal Daniel Tuasela volgend jaar ook werkzaam blijven bij de Vaassense club. Zo kwamen ook Verbouwen – Vernieuwen – Voldoening – Vervanging – Veranderen en Vooruitzien in een nieuwsitem tot uitdrukking.

Na de nieuwjaarsrede werden twaalf leden gehuldigd voor jarenlange trouw aan de vereniging.
Laurens Pol, Don van Rijk en secretaris Hiddo de Vries mochten de speld en de oorkonde voor 25 jaar lidmaatschap ontvangen.
Vader Jan en zoon Bas Schutte waren 40 jaar lid, net als oud-voorzitter Arend Pannekoek, Gerard Konijnenberg en Bert Kamphuis. De 50-jarige leden Jacob Werler en Hero Heering waren door omstandigheden niet aanwezig en worden samen met Anniek Stoker en Arwolt Brummel (beiden 25 jaar lid) op een later tijdstip gehuldigd.

Vervolgens was het de beurt aan Jan van Werven van de ontspanningscommissie die de vereniging een mooi bedrag kon overhandigen als opbrengst van hun inspanningen tijdens de maandelijkse klaverjas–, joker- en bingoavonden. De traditionele nieuwjaarsverloting, georganiseerd door het derde, vierde en vijfde elftal en de dameselftallen bleek wederom een groot succes. De loten waren vlot uitverkocht, waarna de spannende trekking om de 10 hoofdprijzen kon worden gehouden. Clubman van het jaar Johan Koop deed de trekking en het geheel werd door Mark Beekman als opperspreekstalmeester aan elkaar gepraat. Het waren Kim Rorije (de fiets van Vincent Wijnbergen fietsen) en Peter van Schoonhoven (de bon van Bilderberg hotels) die met de hoofdprijzen naar huis mochten.

Daarna waren alle plichtplegingen vervuld en bleef het nog lang druk en gezellig in het clubhuis.

DSC 0027 Aangepast

De jubilarissen (van links naar rechts): gehurkt: Bas Schutte (40 jaar), Bert Kamphuis (40 jaar); staand: Gerard Konijnenberg (40 jaar), Hiddo de Vries (25 jaar), Jan Schutte (40 jaar), Don van Rijk (25 jaar),
Laurens Pol (25 jaar) en Arend Pannekoek (40 jaar).

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.