Gert-Jan Piksen wordt hoofdtrainer EZC'84

EZC'84 heeft Gert-Jan Piksen als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020/2021 vast gelegd. Piksen tekende een contract met de duur van 1 jaar bij de 4e klasser zaterdag.

De afgelopen maand hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden met een aantal geschikte kandidaten. Tijdens deze gesprekken, waarbij ook een afvaardiging van de spelersgroep aanwezig was, bleek dat er al snel een klik met Piksen was. Naast de spelers was dit gevoel er ook bij de elftalbegeleiding en de technische commissie.

De komende periode zal Piksen gebruiken om verder kennis te maken met een aantal stafleden en zal hij zich inleven in de vereniging door mogelijk hier en daar een wedstrijd te bezoeken, mocht dit te combineren zijn met zijn huidige werkzaamheden als trainer van JO19-1 en Onder 23 team van VVOG.

Piksen beschikt over het diploma UEFA B/C en zal in het nieuwe seizoen trainer Frank Spijker, die heeft aangegeven te stoppen, vervangen. Hij heeft onder andere enkele jaren bij 't Harde in de selectie gevoetbald en daarnaast diverse elftallen getraind. De afgelopen jaren is hij actief geweest als trainer van WHC en VVOG.

Piksen is getrouwd en heeft twee kinderen en woont momenteel in 't Harde. In het dagelijks leven is hij werkzaam als zelfstandig ondernemer bij Feedback Training & Consulting op het gebied van trainen en coachen van medewerkers, teams en organisaties en dan met name voor teambuilding en klantbeleving.

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.