EZC sluit seizoen af met toernooi en shoarma

IMG 9461Ter afsluiting van het seizoen bij voetbalvereniging EZC'84 werd zaterdag het 7x7 Mixed Shoarma-toernooi gehouden.

 

Met een flink aantal spelende en oud-leden streden zes teams op twee velden om de eeuwige roem. Naast de wedstrijden, waaraan zo'n 50 spelers meededen, stond de middag in het teken van het gezellig samen zijn ter afsluiting van het jaar. Het evenement werd opgeluisterd door DJ DiCabrio die met zijn muziek en een muziekbingo de sfeer er goed in kreeg.

Buiten onder de overkapping stonden twee vrijwilligers voor alle aanwezigen een heerlijk broodje shoarma te bakken, die gretige aftrek vonden.

Voor de gelegenheid was Hansie Bosman uit Duitsland overgekomen om een aantal rondes van 'Der Preis ist heiss' te spelen met de onnodige spullen uit de diverse kerstpakketten van de leden van EZC'84, aangevuld met enkele gesponsorde prijzen.
Volgende week zaterdag wordt de oudejaarsborrel gehouden, waarna de zaterdag daarop, 4 januari, de nieuwjaarsreceptie plaatsvindt.

IMG 9461

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.