Trainer Frank Spijker verlaat EZC'84 na dit seizoen

Aan de samenwerking tussen EZC '84 en Frank Spijker komt na dit seizoen een einde. Spijker heeft te kennen gegeven te willen stoppen en ook EZC hield al rekening met dit scenario omdat de trainer vorig jaar nog aangaf er nog één seizoen aan vast te willen plakken.

De samenwerking heeft ondanks de inspanningen op sportief niveau niet gebracht wat beide partijen er van de tevoren van hoopten. ,,Ik heb het enorm naar mijn zin bij EZC'84 en met de groep spelers", aldus Spijker. ,,Ik ben er van overtuigd dat er meer in de groep zit dan dat er afgelopen seizoenen is uitgekomen."

Spijker heeft nog geen andere uitdaging voor het nieuwe seizoen, maar geeft aan dat als er iets interessants op zijn pad komt, hij daar zeker voor open staat. ,,Voorlopig sta ik hier nog voor de groep en wil ik in de resterende wedstrijden van dit seizoen er alles aan doen om er voor te zorgen dat we er beter voor staan dan op dit moment."

De komende periode zal er in samenspraak met de spelersgroep en staf gekeken worden aan welke eisen de nieuwe trainer van EZC’84 dient te voldoen om in het nieuwe seizoen aan de uitdaging te beginnen. Geïnteresseerden kunnen zich melden via het bestuur van de vereniging : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento