Campotel wint Vios' bedrijventoernooi

CampotelVoor de vijfde keer waren zaterdag bedrijven te gast bij VIOS voor het jaarlijkse bedrijventoernooi. Ondanks het slechte weer werd er sportief gestreden voor de wisselbeker en de eer.

Het toernooi begon om elf uur, maar de echt fanatieke voetballers werden om tien uur al gesignaleerd op het terrein van VIOS. Snel omkleden en aan de warming up beginnen. Ze wilden en konden geen punten laten liggen, dus een goede voorbereiding was vereist.
De teams moesten allemaal zes wedstrijden van 15 minuten spelen. Het was te merken dat een aantal spelers niet veel aan sport doen. Er werd fanatiek begonnen, maar na drie wedstrijden werd dit zichtbaar minder. Respect voor deze groep mensen dat ze toch alle zes wedstrijden hebben voltooid.
Om 15.20 uur werd de laatste wedstrijd gespeeld, waarna om 16.00 uur de prijsuitreiking plaatsvond. Campotel ging er met de eer en beker vandoor. Op de tweede plaatst eindigde VHP en derde werd GMM.

VIOS en de deelnemers kunnen terug kijken op een geweldig sportief toernooi. Dit bleek ook uit de reactie die de toernooicommissie mocht ontvangen van de deelnemende elftallen. Er zijn er zelfs al een aantal die zich voor volgend jaar al weer hebben aangemeld.

Deelnemende bedrijven waren BAM Bouw en Techniek, GMM, VHP, Dulimex, C.R.O.W , Campotel, MM Hoveniers.

Campotel 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.