Drie kampioensteams bij EZC'84

kampioen AangepastEZC’84 vierde na de laatste competitierondes drie kampioensfeestjes. Twee seniorenteams en een jeugdteam pakten de titel.

EZC'84 JO13-1 speelde thuis tegen Oene JO13-1G, dat ook kampioen kon worden, maar wel moest winnen omdat EZC een beter doelsaldo had. De Epenaren stonden bij rust al met 2-0 voor en wonnen met 5-0. De ploeg promoveert naar de 1e klasse.
Na een zegetocht met de funbus door het dorp stond patat met een snack van Kwalitaria Delifrance Epe klaar voor de Eper jeugd. De komende week moeten de jongens nog hard trainen want komend weekend staat de volgende finale alweer op het programma. Dan spelen ze de KNVB-bekerfinale tegen Olympia '28 op de velden van KCVO in Vaassen.

kampioen Aangepast

Bij EZC '84 wordt inmiddels al enkele jaren gevoetbald op de vrijdagavond en wel door de 35+ en sinds dit seizoen ook door een 45+-team waarbij de spelers variëren in leeftijd van 35 tot zelfs 65 jaar. Ze spelen in een competitie met resp. vijf en vier teams 5 en 4 teams, waarbij iedere vereniging een keer optreedt als gastheer. Op de vrijdagavonden worden drie of vier wedstrijden gespeeld. Vrijdagavond werd zowel EZC'84 35+ als EZC'84 45+ kampioen. Voor Jan Schouten was het een bijzondere avond. Jan is pasgeleden 65 geworden en stopt nu met voetballen, dus op het hoogtepunt/
Wie zin heeft om een keer mee te trainen is van harte welkom op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

45 Aangepast

Op de foto het kampioenselftal van de 45+ met Jacco Witteveen, Frank Koldenhof, Jan schouten, Gert Keizer, Rinus Huisman, Gerben de Graaf, Gerwin de Weerd, Dule Dedic, Martin van Voorst, Fanai Talana, Arjan Huiskamp en Nico van Laar.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.