Belangrijke overwinning voor VIOS in Hoevelaken

Onder de stralende zon werd vanmiddag de wedstrijd Hoevelaken - VIOS gespeeld. Voor de Vaassenaren een belangrijke wedstrijd in de strijd om nacompetitie te behalen. Hoevelaken kon vrijuit spelen en strijdt niet meer voor een nacompetitieplaats.

Maar het was deze middag vooral Hoevelaken dat goed voetbalde en de bovenliggende partij was. Binnen enkele minuten kreeg de thuisclub verschillende kansen om de score te openen, maar tegen de verhouding in scoorde Mehmet Ali Akalin 0-1, na een goede pass van Jacco Verstraten, die zelf de bal veroverde. Tien minuten later scoorde de topscorer van VIOS, Jelle Pol, 0-2. Dit was ook de ruststand.
Direct na rust, na een zeer goed uitgespeelde aanval maakte Noah Tuasela er 0-3 van. Net als in de halve finales van de Champions-Leaque dacht iedereen nu wel de winnaar te kunnen voorspellen, maar toch werd het ook hier zeer spannend door een zeer snelle 1-3 en 2-3 van Hoevelaken. Zou VIOS dit toch nog uit handen geven? Er volgde enkele kansen voor Hoevelaken, maar Bahatin Selcuk als ook het aluminium voorkwamen dat.

Een zwaarbevochten overwinning tegen een goed Hoevelaken, maar Vios liet ook zien een hecht collectief te hebben, veel voor elkaar over te hebben en aanvallend sterk te zijn. VIOS trok door hard te werken de overwinning over de streep en kan volgende week thuis tegen Zwart Wit de nacompetitie veiligstellen. Dan moet de ploeg zien zichzelf te belonen voor een seizoen waarin veel jeugd is ingepast en boven verwachting is gepresteerd. Een compliment aan de groep en staf, de beloning in vorm van nacompetitie zou de kers op de taart zijn.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.