EZC'84 zoekt trainer en heeft nieuwe verzorg(st)er

De pas aangestelde technisch coördinatoren van EZC'84 zijn de laatste openstaande posten voor het nieuwe seizoen aan het invullen. Er hebben inmiddels enkele gesprekken plaatsgevonden voor de aanstellingen van diverse jeugdtrainers. Voor het elftal jongens onder 19 zijn ze er nog niet in geslaagd om een geschikte trainer te vinden.

,,We willen de jeugd van EZC'84 naar een hoger plan tillen en daarbij hoort ook een gedegen trainer", aldus Hans van 't Veer. ,,Het liefst zien we een ambitieuze trainer uit deze omgeving, mogelijk met JVT/TC3 papieren, maar als het een geschikte kandidaat betreft, zullen we graag iemand de mogelijkheid geven om deze papieren te behalen."

Wie denkt een geschikte kandidaat te zijn voor deze uitdagende groep spelers, kan zich melden bij EZC'84 : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer info omtrent de vacature staat op de site van EZC'84.

Vanaf volgend seizoen is EZC'84 voorzien van een nieuwe verzorg(st)er/sportmasseur. Cindy van Laar neemt het stokje over van vertrekkend verzorger Halit Kaygin.

Cindy is geen onbekend gezicht binnen EZC'84. Zo is ze de afgelopen zes jaar actief geweest in de jeugdcommissie, waar ze onder andere het wedstrijdsecretariaat voor haar rekening nam. Twee jaar geleden heeft zij de opleiding sportmasseur succesvol gevolgd. Het afgelopen jaar was zij reeds aanwezig bij EZC'84 op zaterdagochtenden en één avond in de week voor jeugd en dames. Zo verzorgde zij o.a. het tapen van de (jeugd)spelers.

Door haar nieuwe functie zal Cindy stoppen met haar werkzaamheden voor de jeugdcommissie, maar ze blijft wel beschikbaar voor jeugd en dames als sportmasseur. ,,Dit heb ik vorig jaar opgezet en je merkt dat er enorm behoefte aan is. Ze weten me inmiddels te vinden voor blessures, pijntjes of gewoon een praatje. Dat is mooi en dat wil ik met veel plezier blijven doen. Na een goed gesprek met het bestuur en door het vertrouwde gevoel bij EZC'84 heb ik dan ook ‘ja’ gezegd op het verzoek om de medische verzorging van de selectie te gaan doen. Ik heb heel veel zin om volgend seizoen mijn steentje te kunnen bijdragen aan de selectie."

Naast de begeleiding van de selectie is Cindy volgend seizoen op de dinsdag- en donderdagavond en op zaterdagochtend beschikbaar voor verzorging van de spelers van de club.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento