Fietsen en eieren eten bij Houdt de Ketting Strak

foto 1 Paasrit voor vertrek Willie van Essenplein 21 april 2019 AangepastOnder ideale weersomstandigheden stond Eerste Paasdag een groot aantal leden van wielerclub Houdt de Ketting Strak uit Emst om half tien bij het Willie van Essenplein voor de traditionele Paasrit, min of meer de opening van het wielerseizoen op de weg.

Omdat de verschillen in snelheid die de leden gemiddeld rijden vrij groot zijn, werden er verschillende groepen geformuleerd. Zo arriveerde de eerste groep rond half twaalf bij de Loarkit in Vaassen, waar traditioneel de paasbrunch met onbeperkt eiereneten al zo’n 38 jaar gehouden wordt. De andere groepen kwam iets later.
Behalve de renners zijn ook altijd de partners met kinderen welkom en van die mogelijkheid werd ook deze keer gretig gebruik van gemaakt. Ze waren niet voor niets naar de Loarkit gekomen. De tafels, zowel binnen als buiten, stonden vol met de lekkerste etenswaren waarbij het brood weer prima verzorgd was door Marcel Commandeur met de eieren van Lagerweij eieren, beiden uit Epe.
Zie verder www.hdks.nl

foto 1 Paasrit voor vertrek Willie van Essenplein 21 april 2019 Aangepast

Foto’s: Sander Pannekoek

foto 2 Brunch Paasrit 21 april 2019 Aangepast

foto 3 Paas brunch buiten eten 21 april 2019 Aangepast

foto 5 tafel buiten Paasbruncj 21 april 2019 Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.