Jubilarissen bij ZVV-Vaassen

Jubilarissen ALV 11 april 2019 1Tijdens de algemene ledenvergadering van ZVV-Vaassen zijn drie jubilarissen gehuldigd. Robin van Bussel is 25 jaar lid van ZVV, terwijl Margreet Sangers en Jolanda Petri al 40 jaar lid zijn van de zwemvereniging. Robin is 25 jaar geleden begonnen met wedstrijdzwemmen bij ZVV. Vele jaren later heeft hij de overstap gemaakt naar waterpolo, waarin hij nu nog steeds actief is. Momenteel speelt hij met Heren 1 om het kampioenschap.

 

Margreet Sangers en Jolanda Petri zijn sinds 1979 lid van ZVV. Ook zij zijn begonnen met wedstrijdzwemmen. Na twee jaar wedstrijdzwemmen zijn ze overgestapt naar waterpolo. Na een jaar bij de pupillen gingen Margreet en Jolanda door naar het meisjesaspirantenteam voor 12- tot 15-jarigen. Dit was een zeer goed team dat zelfs kampioen werd.

Margreet speelde eerst in het veld en is pas later keepster geworden. Later zijn ze doorgestroomd naar het eerste en tweede damesteam. Jolanda volgde zelfs kringtrainingen in Didam en Ede onder leiding van Hans Frankemolen. Dat waren trainingen van 1,5 tot 3 uur. Daarbij heeft Jolanda zelfs zes keer een NK gespeeld. Margreet kon niet meedoen vanwege een blessure aan haar knie.

Nu, een aantal jaren verder, is er nog maar één damesteam bij ZVV en is het niveau wel wat gezakt, maar nog steeds zijn beide dames erg actief met het wedstrijden spelen. Daarnaast fungeren beide dames, net als Robin van Bussel, ook als W-official bij het waterpolo. Robin, Margreet en Jolanda hebben een hartelijk applaus, bloemen en een cadeaubon ontvangen.

Jubilarissen ALV 11 april 2019 1

V.l.n.r. Margreet Sangers, Jolanda Petri en Robin van Bussel. (Foto: ZVV-Vaassen)

 

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.