Drie kampioensteams bij Eper volleybalclub

MA1 kampioen AangepastVolleybalvereniging Jumbo van Andel - ORMI vierde zaterdag feest rond twee kampioensteams. Een derde kampioensteam kon niet van de partij zijn op het kampioenenbal.

Het betrof onder meer het derde damesteam, dat 74 punten uit 20 wedstrijden behaalde en naar de 1e klasse promoveert, een puike prestatie die flink werd gevierd tijdens het kampioenenbal in bomvolle het sportcafé van de PWA-sporthal.

Op de foto Marieke Langevoort, Marlies Schroten, Rielle Bosch, Wendelke den Hond, Germa van ‘t Erve, Petra Gelderman, Iris de Wilde, Sabrina Zwarts, Marlies van Schoonhoven en Esmee van Herpen.

D3 kampioen

De meiden van N4.2 werden ongeslagen kampioen in de 1e klasse. De 12 wedstrijden leverden 48 punten op. Ook zij zijn zaterdag in het zonnetje gezet en omhangen met medailles.
Op de foto Lizzy van Dam, Isa Weenk, Mirre Andringa, Sophie Arfman en Indy Heo.

Ormi N4.2 op trap 

Ook MA1 werd kampioen. De meiden pakten de titel in de 2e klasse met 49 punten uit 11 wedstrijden na een zinderend eind met Pauwervoll uit Ermelo en Hellas uit Nunspeet. Gelukkig voor onze meiden verspeelden beide concurrenten punten in de wedstrijd tegen elkaar. Daardoor stond ORMI voor de laatste speelronde een punt voor op Pauwervoll en was een 4-0 overwinning op laagvlieger SDS genoeg om de titel binnen te halen. Pauwervoll bleef steken op 48 punten. De meiden waren niet in staat om aanwezig te zijn op het kampioenenbal in het sportcafé van de PWA-hal.
Op de foto: Dione van der Laan, Solane van de Vosse, Christy Proper, Maaike ter Wischa, Noah van Dijk, Femke Slijkhuis, Lieneke van Dorp en Esmee Scholten. Trainer/coach Hans Stijf en speelster Gulsah Kalkankiran staan niet op de foto.

MA1 kampioen Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.