Drie kampioensteams bij Eper volleybalclub

MA1 kampioen AangepastVolleybalvereniging Jumbo van Andel - ORMI vierde zaterdag feest rond twee kampioensteams. Een derde kampioensteam kon niet van de partij zijn op het kampioenenbal.

Het betrof onder meer het derde damesteam, dat 74 punten uit 20 wedstrijden behaalde en naar de 1e klasse promoveert, een puike prestatie die flink werd gevierd tijdens het kampioenenbal in bomvolle het sportcafé van de PWA-sporthal.

Op de foto Marieke Langevoort, Marlies Schroten, Rielle Bosch, Wendelke den Hond, Germa van ‘t Erve, Petra Gelderman, Iris de Wilde, Sabrina Zwarts, Marlies van Schoonhoven en Esmee van Herpen.

D3 kampioen

De meiden van N4.2 werden ongeslagen kampioen in de 1e klasse. De 12 wedstrijden leverden 48 punten op. Ook zij zijn zaterdag in het zonnetje gezet en omhangen met medailles.
Op de foto Lizzy van Dam, Isa Weenk, Mirre Andringa, Sophie Arfman en Indy Heo.

Ormi N4.2 op trap 

Ook MA1 werd kampioen. De meiden pakten de titel in de 2e klasse met 49 punten uit 11 wedstrijden na een zinderend eind met Pauwervoll uit Ermelo en Hellas uit Nunspeet. Gelukkig voor onze meiden verspeelden beide concurrenten punten in de wedstrijd tegen elkaar. Daardoor stond ORMI voor de laatste speelronde een punt voor op Pauwervoll en was een 4-0 overwinning op laagvlieger SDS genoeg om de titel binnen te halen. Pauwervoll bleef steken op 48 punten. De meiden waren niet in staat om aanwezig te zijn op het kampioenenbal in het sportcafé van de PWA-hal.
Op de foto: Dione van der Laan, Solane van de Vosse, Christy Proper, Maaike ter Wischa, Noah van Dijk, Femke Slijkhuis, Lieneke van Dorp en Esmee Scholten. Trainer/coach Hans Stijf en speelster Gulsah Kalkankiran staan niet op de foto.

MA1 kampioen Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.