Vios wint ruimschoots van Terschuurse Boys

Vios Terschuurse Boys 3Vios heeft zaterdag afgetekend met 4-0 gewonnen van de Boys uit Terschuur. Vooraf zal niemand daar op gerekend hebben. Immers, de onderlinge wedstrijden in het verleden werden steeds op het scherp van de snede uitgevochten, waarbij over en weer overwinningen werden geboekt.

Aanvankelijk leek het er ook niet op dat er zo duidelijk gewonnen zou worden. Het spel in de eerste helft was wisselend en gelijkopgaand waarbij aan weerskanten enkele kansjes ontstonden, die o.m. door goed optreden van doelman Bahatin aan Vios-zijde geen doelpunten opleverden, terwijl enkele corners op het doel van Terschuur wel hachelijke situaties opleverden, maar ook geen doelpunten. Tot in de 45e minuut – dus op slag van rust – Matthijs Meyer uit een onoverzichtelijke situatie schuin voor het doel de bal in vrije positie te pakken kreeg en zijn kans met een geplaatst schot in de linkerhoek tot doelpunt promoveerde. Ruststand derhalve 1-0 voor Vios.

In de tweede helft waren de supporters nog bij de koffie in de kantine toen de stand al 2-0 werd voor Vios; een Terschuur-verdediger, in het nauw gebracht door Dennis de Jong, wist niets beter te doen dan zijn eigen doelman het nakijken te geven. Dat gaf de geelzwarten enige rust en toen een terugspeelbal op de keeper van Terschuur geheel verkeerd werd beoordeeld, was Dennis de Jong er als de kippen bij om hem de bal te ontfutselen en die in het lege doel te deponeren; 3-0 voor Vios. Daarna hebben de mannen uit Terschuur nog wel geprobeerd de score een ander aanzien te geven, maar behalve een daverend schot, dat op de lat uiteen spatte, kwamen ze niet. In de 40e minuut kreeg Vios nog een vrije trap op 30 meter afstand van de goal; Jelle Pol nam hem op de hem bekende manier, waarmee de eindstand op 4-0 werd gebracht. Al met al een verdiende overwinning waarbij twee van de vier doelpunten van de geelzwarten deze middag wel erg gemakkelijk tot stand kwamen

Volgende week speelt Vios zijn uitwedstrijd tegen Barneveld.

Vios Terschuurse Boys 2

Vios Terschuurse Boys 1

Vios Terschuurse Boys 3

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.