EZC'84 zet stevig in op de jeugd

EZC’84 staat aan de vooravond van grote veranderingen binnen de jeugdopleiding. De afgelopen weken is er druk gewerkt aan hervorming van de totale jeugdafdeling. Dit heeft geresulteerd in een solide bezetting van de jeugdcommissie. Vanuit de JC zijn diverse mensen benaderd om cruciale functies binnen de jeugdopleiding in te gaan vullen.

Daarbij is gekeken welke mensen de jeugdopleiding naar een hoger niveau kunnen tillen. De JC heeft daarvoor twee coördinatoren en een hoofd jeugdopleiding benoemd. De coördinatoren zijn Adrie Kerkdijk en Bennie van Doorm. Daarnaast is Hans van ’t Veer toegevoegd aan dit tweetal als hoofd-jeugdopleiding. Dit drietal heeft een enorme staat van dienst, zowel bij EZC’84 als in de (regionale) voetbalwereld.
Hans van ’t Veer was sinds 1986 o.a. vier jaar hoofdtrainer van EZC’84 en actief als trainer bij SC Rouveen, vv Emst, vv Hulshorst, KHC Kampen, VVO Velp en SEH.

Ook Bennie van Doorm heeft ruime ervaring. Zo speelde hij zo’n 10 jaar in de hoofdmacht van EZC ’84, in de eerste jaren onder Van ’t Veer. Naast zijn actieve voetbalcarrière kon hij de afgelopen jaren de verrichtingen van zijn zoon, betaald-voetballer en ex-EZC-er Sven van Doorm (Vitesse) van dichtbij volgen en daardoor kreeg hij een uitgebreide kijk in de keuken van een profclub en de begeleiding van jeugdspelers.

Adrie Kerkdijk is ook al jaren actief als trainer. Zo was hij onder andere hoofdtrainer van S.V. Wissel en EZC’84. Ook geeft Kerkdijk al jaren vol overgave en passie trainingen aan diverse jeugdelftallen van EZC’84.

Met de aanstelling van deze drie mannen wil EZC’84 de komende jaren het jeugdvoetbal naar een hoger niveau tillen. Zij gaan als team het technische beleid van de jeugdelftallen waarborgen en zullen dit o.a. doen door persoonlijke begeleiding van spelers en trainers. De komende maanden verdiepen de drie, daar waar nodig, zich verder in de jeugdspelers van EZC’84 en vinden er diverse gesprekken plaats met beoogde trainers voor het nieuwe seizoen. Dit zal een goede mix worden van ervaren trainers en nieuw (club)talent.

Vanaf volgend seizoen wordt het driemanschap uitgebreid met een vijftal jeugdcoördinatoren. Zij gaan de randzaken van de elftallen begeleiden, bewaken en verbeteren.

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.