Waterpoloclinic door Elsemiek Sevenich

training met Sevenich 2 AangepastOud-international Elsemiek Sevenich heeft een waterpolo-clinic verzorgd voor de jeugdteams, het dames- en het herenteam van ZVV. Elsemiek speelt nu bij Livo in Lichtenvoorde en voorheen heeft ze gespeeld zowel bij het Nederlands team als bij Polar Bears in de eredivisie en Euro League-wedstrijden, waarbij ze ook landskampioen is geweest.

Tijdens de clinic heeft de jeugd veel tips en trucs geleerd over de aanval. Goed kijken waar de vrije ruimte is en hoe je zorgt dat de tegenstander de bal niet kan overnemen.

De dames en heren hebben eerst wat theorie gekregen over verschillende onderwerpen zoals het afmaken vanaf de midvoor, man meer- en minder-situaties. Daarna konden ze het geleerde uitproberen in het water. Uiteindelijk konden de deelnemers terugkijken op een zeer geslaagde avond!

Zelf meedoen?
Bij ZVV zijn sinds een paar jaar jeugdwaterpoloteams. Elke vrijdagavond is de waterpolotraining voor de jeugd. Er zijn gemengde teams voor jeugd van 6 tot 15 jaar. Boven de 15 wordt meegespeeld met het heren- of damesteam. Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur is de waterpolotraining en op woensdag vanaf 18.45 uur de zwemtraining. Er is een team dat in de competitie speelt in de regio. Een aantal juniorenteams spelen regionale toernooitjes. In alle teams is nog ruimte voor extra waterpolospelers. Wil je een keer komen kijken en meedoen? Ga dan op vrijdagavond om 18.00 uur naar de Koekoek in Vaassen.

training met Sevenich 1 Aangepast

training met Sevenich 2 Aangepast

 IMG 20190315 WA0011 Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.