Transfer bij Vios Vaassen

Zaterdag was het een belangrijke dag voor de 5-jarige Siem van Bussel. Siem is de eerste voetballer van de Vios Kidsclub die de overstap gaat maken naar de JO-8.

Hij is een gedreven lachebek die voetbal heel leuk vindt en in september vorig jaar begonnen is met voetballen bij de Vios Kidsclub. Siem is heel trouw elke week bij de trainingen aanwezig geweest en heeft daar heel veel geleerd. Nadat Siem een keertje mee mocht je de JO-8, waar hij maar liefst 6
doelpunten scoorde, heeft hij zijn hart verloren aan het wedstrijdspelen. Hij kijkt vaak voetbal bij zijn grote broer Mats, die ook bij Vios speelt.
Een leuke anekdote: Siem kreeg van de Vios Kidsclub een bal mee naar huis die al snel lek bleek en al snel kreeg de trainer van de Vios Kidsclub een belletje of hij nog een bal voor Siem had.
Natuurlijk kwam er een nieuwe bal voor Siem, zodat hij thuis weer lekker kan oefenen.
Siem heeft zijn stickerkaart van de Vios Kidsclub helemaal vol en kreeg daarom van trainer Tom Beekman een mooie keycord.
Vlak voor de mooie wedstrijd Vios - AGOVV overhandigde Tom Beekman van de Vios Kidsclub samen met Arwolt Brummel namens de JO8 aan Siem zijn eerste officiƫle wedstrijdshirt.

transfer Siem Aangepast

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento