VIOS verliest stormachtig duel bij laagvlieger Rood Wit 58

Op een regenachtige middag namen Rood Wit 58 en VIOS het tegen elkaar op. Na de overwinning van vorige week op koploper begonnen de geelzwarten gisteren met veel vertrouwen aan het duel tegen het laag geklasseerde Rood Wit 58 in Putten.

Door de hevige wind was het onmogelijk voor beide teams om tot goed voetbal te komen. Doordat de wind dwars over het veld blies, vond het spel aan één kant van het veld plaats. De eerste helft telde zo’n 35 inworpen. Vele daarvan verdwenen zonder contact weer over de zijlijn. Verder waren er in de eerste helft geen hoogtepunten te melden.

In de tweede helft leek de wedstrijd iets meer op een voetbalwedstrijd. Beide teams kwamen meer toe aan combinaties, ook al eindigden deze vaak middels een overtreding. Voor zowel de spelers als toeschouwers was dit niet een zaterdagmiddag waar je de hele week naar uitkijkt.

De wedstrijd leek met een 0-0 stand te eindigen. Maar in de laatste minuut belandde een verdwaald schot toch achter doelman Selcuk. Hiermee behaalden de Puttenaren 3 zeer welkomen punten om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen.

Volgende week neemt VIOS het thuis op in de derby tegen AGOVV. Een mogelijkheid voor de geelzwarten om revanche te nemen op de eerdere ontmoeting dit seizoen met deze tegenstander, die eindige in een 3-2 nederlaag.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.