Kinderen van speelgroep vv Emst zoeken teamgenootjes

MH181117 Speelgr 001 AangepastLevi, Milan, Bente, Seb, Koray en Tygo zoeken leeftijdsgenootjes die samen met hen willen voetballen bij v.v. Emst. Ze maken deel uit van de speelgroep, die op de zaterdagmorgen traint.

Tijdens deze trainingen kunnen jonge, beginnende voetballertjes spelenderwijs kennismaken met het voetballen. De trainingen zijn geheel vrijblijvend en hiervoor hoeft ook geen contributie betaald worden. Voor de ouders staat er voor aanvang van de training een kop koffie klaar. Na afloop staat er natuurlijke ook nog lekkere ranja op de spelertjes te wachten.

Levi, Milan, Bente, Seb, Koray en Tygo trainen elke zaterdagochtend vanaf 9.30 uur met veel plezier en zouden het erg leuk vinden als er meer voetbalvriendjes en -vriendinnetjes bijkomen. Op dit moment zijn de velden bevroren en is het buiten koud, maar ook nu wordt er gewoon getraind en wel in de sportzaal van de Hezebrink in Emst. Kortom: weer of geen weer, de jongste leden van de club trainen altijd.

Kinderen van 4/5/6 jaar die het leuk vinden om te voetballen, zijn van harte welkom. Meer informatie staat op www.vvemst.nl en eventuele vragen en/of opmerkingen kunnen gemaild worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MH181117 Speelgr 001 Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.